Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cffdd6272ec81a58da32a1a97c37598b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Simon Cowell avautuu mielenterveyshaasteistaan – haki apua vuosien jälkeen – Uutisalue

Simon Cowell avautuu mielenterveyshaasteistaan – haki apua vuosien jälkeen

Simon Cowell harmittelee sitä, ettei hän ole hakeutunut terapiaan jo aikaisemmin.

TV-KASVO Simon Cowell toivoisi, että hän olisi hakeutunut elämässään jo aiemmin terapiaan. Tv-moguli on kertonut mielenterveyshaasteistaan The Mirror’s Men in Mind -podcastin jaksossa. Jaksoa on siteerannut People.

– Olen kärsinyt masennuksesta vuosien varrella… mutta ajattelin sen olevan vain persoonallisuuspiirteeni, Cowell kertoo.

Cowell kertoo terapian tehneen todella hyvää. Koronapandemian aikana Cowell kertoo olleensa valtavan ahdistuksen kourissa. Hän muun muassa pelkäsi itsensä ja läheistensä sairastuvan.

Koronapandemian helpottuessa myös Cowell hakeutui terapiaan.

– Silloin ajattelin, että olen huolehtinut vartalostani ruokavaliolla ja treenillä vuosien ajan. Mutta mitä olen tehnyt aivojeni ja mieleni hyväksi? Vastaus on: en mitään. Ja nyt oli aika tehdä se. Joten se oli kuin olisin mennyt kuntosalille pääni kanssa.

Simon Cowell koki koronapandemian aikana valtavaa ahdistusta. Kuva: Kay Blake / ZUMA

Terapia ei ole Cowellin ensimmäinen askel kohti terveempiä elintapoja. Huhtikuussa hänen uutisoitiin lopettaneen pitkäaikaisen tapansa tupakoida.

Mirror-lehden mukaan Cowell poltti aiemmin pahimmillaan 40 tupakkaa päivässä. Hän saapui usein tapaamisiinkin tupakka suussaan. Motivaation lopettamiseen antoi Eric-poika.

– Aion sanoa, että olen lopettanut. Käytän sähkötupakkaa, joten en ole ihan kuivilla, mutta en polta savukkeita. En ole polttanut savuketta kolmeen tai neljään viikkoon, Cowell kertoi huhtikuussa.

Lopettaminen ei ollut helppoa.

– Menetin ääneni muutama viikko sitten, joten silloin en tietenkään voinut polttaa. Sitten ymmärsin, että jos selviän muutamasta päivästä ilman, selviän viikosta. Sitten olin polttamatta viikon, kaksi viikkoa ja niin edelleen.

Cowell on kihloissa Lauren Silvermanin kanssa ja yhteisen lapsen Ericin lisäksi perheeseen kuuluu Silvermanin poika edellisest,ä suhteesta. Cowell ja Silverman ovat pitäneet yhtä vuodesta 2013 saakka.

Source Link is.fi