Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_901771a38e7165cbee272f1edaeb4d62, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Simone Biles kyllästyi dopingtestaajiin – lähetti tiukan viestin – Uutisalue

Simone Biles kyllästyi dopingtestaajiin – lähetti tiukan viestin

Nelinkertainen telinevoimistelun olympiavoittaja ja supertähti Simone Biles, 25, on saanut tarpeekseen dopingtestaajista. Hän avautui asiasta Twitterissä.

– Okei, nyt mittani on virallisesti täynnä dopingtestaamista. Olen ollut vuoden kilpailematta, ja testaajat ovat ilmestyneet kotiovelleni kahdesti puolentoista viikon aikana. Jättäkää minut rauhaa, supertähti parkui.

Biles kilpaili edellisen kerran viime kesänä Tokion olympialaisissa. Hän saavutti kisoissa yhden hopeisen mitalin joukkuekilpailusta. Hän suoritti joukkuekisassa vain yhden hypyn, minkä jälkeen hän vetäytyi joukkuekilpailun lopuista osuuksista.

Lue lisää: Simone Biles rikkoi hiljaisuuden – näin hän perusteli dramaattista ratkaisuaan: ”Minun täytyy panna mielenterveyteni etusijalle”

Taituri ei osallistunut loppukisojen aikana henkilökohtaisten lajien finaaleihin pois lukien viimeisenä kisattua puomia.

Biles kärsi Tokiossa suorituksiin liittyvistä pelkotiloista eli toisin sanoen kantoi liian suuria paineita.

Amerikkalaistähti on yksi kaikkien aikojen parhaista ja menestyneimmistä voimistelijoista. Hän on voittanut urallaan neljän olympiakullan lisäksi muun muassa 19 MM-kultaa. Arvokisamitaleja hänen palkintokaapistaan löytyy peräti 32 kappaletta.

Lue lisää: Voimistelutähti Biles ilmoitti jälleen yhdestä vetäytymisestä

Lue lisää: Olympia-areenalle palannut Simone Biles teki upean suorituksen – helpotus paistoi kasvoilta alastulon jälkeen

Lue lisää: Ongelmiin ajautuneella Simone Bilesilla on kohtalotovereita – ”Se on karmeaa”

Source Link is.fi