Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_658588e2e7a7fc247c59dff3fab84eaa, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sivusto: Tässä ovat Jesse Puljujärven vaihtoehdot – seurapomo latasi tylyt faktat tiskiin – Uutisalue

Sivusto: Tässä ovat Jesse Puljujärven vaihtoehdot – seurapomo latasi tylyt faktat tiskiin

Huhumylly NHL-hyökkääjä Jesse Puljujärven ympärillä kiihtyy.

Suomalaishyökkääjän sopimus on katkolla, ja Puljujärven on kerrottu haluavan pois Edmontonista. Teiden erkaneminen ei olisi välttämättä huono vaihtoehto kummallekaan osapuolelle.

Lue lisää: Lähde: Jesse Puljujärvi haluaa pois Edmontonista

Edmonton Oilersin GM Ken Holland on kuitenkin todennut, että Puljujärvi ei ole pyytänyt siirtoa pois Edmontonista. Keskusteluja leirien välillä on käyty, eikä kumpikaan osapuoli ole tyytyväinen kauden viimeisten kuukausien kulkuun. Puljujärvi esiintyi pudotuspeleissä kohtalaisista otteista huolimatta enimmäkseen nelosketjussa minimaalisella peliajalla.

– En aio vain antaa häntä pois, Holland sanoi The Athleticin mukaan.

Esimerkiksi Oilersin puolikuntoinen saksalaistähti Leon Draisaitl kellotti kauden viimeisessä, Coloradolle hävityssä ottelussa peliaikaa 25.11. Puljujärven peliaika kauden kolmessa viimeisessä ottelussa oli yhteensä 31,92.

The Athletic pitää suomalaishyökkääjän vaihtoehtoja tilanteessa vähäisinä, sillä Oilers omistaa rajoitetun vapaan agentin statuksella operoivan Puljujärven oikeudet. Puljujärvellä on kuitenkin takataskussaan välimieskäsittelyn mahdollisuus, joka antaa hänelle pelivaraa sopimuksesta neuvoteltaessa.

Puljujärvi tuhlaili maalipaikkoja viime kaudella.

Urheilujulkaisun mukaan Puljujärven vaihtoehdot ovat joko hyväksyä Oilersin sopimus ja pelata itsensä ketjuhierarkiassa korkeammalle, tai odottaa tulevansa kaupatuksi.

Puljujärvi pelasi Oilers-nutussa vahvan alkukauden, mutta huippualun jälkeen erityisesti pistetahti koki kovan syöksylaskun. Torniolainen pelasi kokonaisuutena hyvin tehden järjestään hänen kanssaan pelaavista pelaajista parempia, mutta pisteitä ei syntynyt tarpeeksi – ja tämä maksoi ”Puljulle” lopulta paikan kahdessa kärkiketjussa Draisaitlin ja Connor McDavidin vierellä.

Puljujärven kauden 28 ensimmäistä ottelua tuottivat 23 tehopistettä, kun taas viimeiset 37 ottelua kartoittivat pistetiliä vain 13 tehopisteen ja neljän maalin verran.

Härkämäinen hyökkääjä haluaisi eri raporttien mukaan jatkaa Oilersissa, mikäli pääsisi pelaamaan top 6 -roolissa, jonne öljymiehissä on tunkua.

Oilers on myös ilmaissut varsin selkeästi arvostavansa Kailer Yamamotoa yli Puljujärven, mikä vesittää suomalaisen jatkohaaveet. Myös Yamamoton sopimus on katkolla.

”Biisonikuningas” nauttii Edmontonissa fanien suurta ihailua. Kömpelöllä englannillaan ja leveällä hymyllään fanien sydämet varastaneen suomalaisen lähtö aiheuttaisi varmasti pientä närkästystä seuran fanien keskuudessa.

Edmonton Oilers on mielenkiintoisessa tilanteessa, kun NHL:ssä lähestytään vapaiden pelaajien markkinoita.

Oilers kaipaa erityisesti vahvistusta maalivahtiosastolleen, ja yhtenä varteenotettavana lääkkeenä maalivahtivaivaan on pidetty St. Louis Bluesissa viime kaudella torjunutta Ville Hussoa.

Vapaiden pelaajien markkinat alkavat 13. heinäkuuta. Ennen tuota on kuitenkin luvassa NHL-varaustilaisuus, missä todennäköisesti nähdään jonkinasteisia pelaajasiirtoja.

Source Link is.fi