Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_92f3ea10558bf8503e5467cfaf564923, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
SK: Missä se Väinö on? -hitin Väinö löysi paikkansa – Uutisalue

SK: Missä se Väinö on? -hitin Väinö löysi paikkansa

Muistatko vielä J. Karjalaisen kappaleen ”Missä se Väinö on?” 25 vuoden takaa?

Väinö Väinö missä on se Väinö?

Jo näkyy silmät ja suu ei voi olla kukaan muu

Siellä siellä se Väinö on

26-vuotias Väinö Karjalainen on isänsä Jukka Karjalaisen lailla muusikko, mutta myös myönteistä huomiota kerännyt musiikkituottaja.

Hän kertoo Suomen Kuvalehden tuoreessa haastattelussa, että on aina soittanut ja puhunut musiikista isänsä kanssa. Ehkä siksi on myös luontevaa, että J. Karjalaisen ensi keväänä ilmestyvän uuden albumin tuottaa, kukas muukaan kuin V. Karjalainen.

Väinö Karjalainen on jo tuottanut muun muassa Pekka Nisun Papillonia, Ursus Factoryn Onnellista sukupolvea ja Arpan Kinovalon alla -albumia. Hän on edelleen myös Tiisu-yhtyeen basisti.

Karjalainen kertoi Ilta-Sanomille vuonna 2014 aikovansa yhdistää akateemiset opinnot ja musiikin. Tämä on toteutunut, sillä hän on opiskellut kandidaatin tutkinnon teoreettisesta fysiikasta.

Entä tuo legendaarinen kappale pienestä Väinö-pojasta?

– Vaikka se onkin kappale, joka kantaa nimeäni, en miellä sen kertovan minusta. Se on minun tietystä elämänvaiheesta innoituksen saanut kappale, joka on alkanut elää omaa elämäänsä, hän vastasi Ilta-Sanomille 19-vuotiaana ylioppilaana.

Ilta-Sanomat haastatteli Väinö Karjalaista, kun hän pääsi ylioppilaaksi 2014.

Source Link is.fi