Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_30981626930506b74a032d5c9ed8777d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
SM-liigajoukkue nauhoitti ääniä Helsingissä ikonisissa maisemissa – ”Next level” – Uutisalue

SM-liigajoukkue nauhoitti ääniä Helsingissä ikonisissa maisemissa – ”Next level”

Ilveksen toiminta sosiaalisessa mediassa on herättänyt jo pitkään ansaittua huomiota. Jääkiekkojournalistit palkitsi viime kauden jälkeen Ilveksen sometiimin vuoden kiekkotekona.

Keskiviikkona Ilves-julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa säveltäjä ja äänisuunnittelija Arttu Silvast äänittää uutta erätaukosummeria Kruununhaassa.

Taustalla näkyy Katajanokalla Merikasarmin laiturissa olevia jäänmurtajia.

Neljän murtajan rivistössä ovat jo 70 vuotta sitten vesille lasketun Voiman lisäksi 1970-luvulla valmistuneet Urho ja Sisu sekä äärimmäisenä vasemmalla ilmeisesti 1980-luvun ”lapsista” Otso tai Kontio.

Ilveksen somedominoinnista kun ei koskaan tiedä, niin kysymys veti hetkeksi hiljaiseksi jopa tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Henna Rajamäenkin.

– Hmm… Kyllä se minun käsitykseni mukaan ihan paikkansa pitää. Uudesta erätaukosummerista on ollut kyllä puhetta. Odotas, kun tarkistan vielä tämän, Rajamäki vastaa toimittajan epäilykseen, että käytiinkö siellä ihan oikeasti äänittämässä jäänmurtajien sumutorvia.

Aivan hetken kuluttua Rajamäki soittaa takaisin.

– Yhteys Arttuun tuli meidän tapahtumaohjaajalta Joona Haaralalta. Käsittääkseni Arttu oli ihan itse ehdottanut että voisi käydä äänittämässä aitoa sumutorven ääntä, hän kertoo.

– Erätaukosummerithan on aika samanlaisia. Me haluttiin erilainen ja ihan oma.

Source Link is.fi