Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_687e7202fee41f34f0c4752314871fd8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

SM-liigassa murskajaiset ja dramaattinen loppukiri! Pekka Virran SaiPa sai kyytiä – Jukurien liito jatkuu, näin pelattiin lauantaina – Uutisalue

Perjantain 2–5 Ilves-tappiosta sisuuntunut Ässät rynnisti kotikaukaloonsa melkoisella intensiteetillä ja takoi Ilveksen nuottaan peräti kolme maalia 11 minuutin ja 38 sekunnin sisällä.

Sen jälkeen sarjassa toisena oleva Ilves otti aikalisän.

Ilves kasasi itsensä alun kylmästä suihkusta ja nousi ottelussa maalin päähän kolmannen erän puolivälissä.

Vain yhdeksän sekuntia ennen loppua Simon Johansson tasoitti ottelun 3–3:een.

Jatkoajalla Ilveksen Joonas Oden ratkaisi ottelun illan toisella osumallaan tamperelaisten eduksi.

Ilves nousi sarjakärkeen HIFK:n edelle.

Raumalla vietettiin todellisia maalijuhlia. Kotijoukkue Lukko kuritti SaiPaa peräti 6–0.

Lukon tehomiehinä häärivät kaksi maalia iskeneet Sebastian Repo ja Oliver Suni sekä kaksi syöttöpistettä haalinut Anrei Hakulinen. Ottelu alkoi ratketa jo avauserässä, kun Lukko karkasi 3–0-johtoon.

Lukon viime kauden mestarivalmentaja Pekka Virta on lappeenrantalaisjoukkueensa kanssa tukalassa tilanteessa. Joukkue on neljän pelin tappioputkessa.

Vaisusti alkukaudella esiintynyt Lukko sen sijaan on petrannut huomattavasti ja vaeltaa jo kuuden pelin voittoputkessa.

Oulussa Jukurit jatkoi hurjaa virettään. Olli Jokisen suojatit kaatoivat Kärpät jatkoajalla lukemin 4–3.

Ratkaisun iski Petrus Palmu Linus Nässenin ja entisessä kotikaukalossaan pelanneen Aatu Rädyn syötöistä. Räty keräsi tehopisteet 0+2.

Tapparan ja HPK:n välinen ottelu alkoi muita myöhemmin, kello 17. Tappara johti avauserän jälkeen lukemin 1–0.