Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ed49d87022f54dc1218766fd7776837c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sointu Borg kertoo Aki Linnanahteelle tiukan mielipiteensä tosi-tv:stä – paljastaa, miksi ei lähtisi Viidakon tähtiin – Uutisalue

Sointu Borg kertoo Aki Linnanahteelle tiukan mielipiteensä tosi-tv:stä – paljastaa, miksi ei lähtisi Viidakon tähtiin

Yrittäjä Sointu Borg oli yhtenä vieraana Aki Linnanahde Talk Show´n juhlalähetyksessä Tennispalatsissa.

juontajana tunnetuksi tullut Aki Linnanahde juhlisti podcastinsa sadatta jaksoa Helsingin Tennispalatsissa elokuun viimeisenä päivänä.

Linnanahde tiedusteli vieraana olevalta Sointu Borgilta, mikä on hänen suhtautumisensa tosi-tv -ohjelmiin osallistumiseen. Borg nähdään syksyllä alkavalla Tanssii tähtien kanssa -kaudella.

– Sanon ”ei” kaikkiin realityohjelmiin, paitsi Tanssii tähtien kanssa -kisaan, Borg toteaa.

– Esimerkiksi Viidakon tähdet, Selviytyjät ja Farmi ovat upeita formaatteja, mutta mulla on hirveän selkeä struktuuri siitä, mihin haluan itseäni viedä, hän sanoo.

Borg toteaa Linnanahteelle, että reality on aina riski.

– Olet sellaisessa aina tietyllä tavalla tuotantohyödyke, ja riippuvainen siitä, miten sinut editoidaan siihen ohjelmaan.

Linnanahde tiedustelee Borgilta, miksi tämä kuitenkin halusi osallistua Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.

Borg kertoo syyksi sen, että haluaa haastaa itseään.

– Menin sinne, koska siellä ollaan epämukavuusalueella. Kun asettaa itsensä naurunalaiseksi, niin siinä myös kovettuu eniten, Borg kuvailee.

Linnanahde kysyy Borgilta myös, onko tällä joku tavoite kisan suhteen ja haluaako hän voittaa.

– En lähde tuohon. Kaikista kunnianhimoisimmat kisassa alkavat olla vähän kuin kireitä viulunkieliä, ja se haittaa sitten oppimista, Borg kertoo.

– Yritän, että en olisi ensimmäinen, joka lentää sieltä pois, hän lisää.

Sointu Borg ja hänen tanssinopettajansa Henri Tanner Tanssii tähtien kanssa -ohjelman lehdistötilaisuudessa. Kuva: Eelis Berglund / Lehtikuva

Borgin tanssiopettaja kisassa nähdään Henri Tanner. Opettajalleen Borg antaa kiitosta, mutta kertoo, että kisa on ollut myös rankka.

– Pakko avautua, toi tanssiminen on todella vaikeata. Luulin, että siellä vähän tanssahdellaan, mutta ei se ihan niin mennyt, Borg sanoo.

– Tanssikengät on puhdasta sadismia. Treenikenkäni ovat todella pienet, hän paljastaa.

Ohjelmaan ensimmäistä kertaa osallistuva Borg kertoi IS:lle aiemmin elokuussa, että tanssikisaan osallistumista hän ei kauaa harkinnut. Ensimmäisenä Borg kysyi, tarvitseeko hänen olla pro-tanssija pärjätäkseen. Asenteella pääsee pitkälle, hänelle luvattiin.

– Jää nähtäväksi, miten kroppani saadaan toimimaan tanssin suhteen, mutta en pelkää viihdyttää ja heittäytyä, Borg lupasi.

Podimo-palvelussa lauantaina 2. elokuuta julkaistavan Aki Linnanahde Talk Show -podcastin juhlalähetyksessä vieraina olivat yrittäjä Sointu Borg, imitaattori Jarkko Tamminen, taikuri Pete Poskiparta ja laulaja-lauluntekijä Olli Halonen.

Source Link is.fi