Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cbdc1bdc08aa7b278f0b03498b852339, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Some leimahti liekkeihin, kun Johnny Deppin oikeudenkäynnin tuomio tuli julki – näin fanit kommentoivat kuohuttanutta päätöstä – Uutisalue

Some leimahti liekkeihin, kun Johnny Deppin oikeudenkäynnin tuomio tuli julki – näin fanit kommentoivat kuohuttanutta päätöstä

Monta viikkoa kestänyt oikeudenkäynti Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, välillä tuli eilen illalla päätökseensä. Oikeus katsoi, ettei Heardin esittämiä kunnianloukkaussyytteitä Deppiä kohtaan voitu todistaa oikeiksi.

Valamiehistö langetti Heardin maksamaan Deppille kunnianloukkauksesta 15 miljoonan dollarin korvaukset. Depp taas langetettiin maksamaaan Heardille kunnianloukkauksesta kahden miljoonan vahingonkorvauksen.

Lue lisää: Tuomio tuli: Amber Heard syyllistyi Johnny Deppin kunnian loukkaamiseen

Oikeudenkäyntiä on koko sen ajan seurattu tiiviisti maailmalla. Päätöksen jälkeen äänekkäin enemmistö on sosiaalisessa mediassa vaikuttanut tyytyväiseltä ja olleen Deppin puolella.

Eräs Twitter-käyttäjä viittasi ääninauhaan, jolla Heard kehotti Deppiä julistamaan olevansa väkivallan uhri ja katsovan, kuka uskoisi häntä.

– Hän kertoi. Ja he uskoivat häntä. Me kaikki uskoimme, käyttäjä kirjoitti.

– Pahoinpitely ei ole koskaan ok, ei väliä mitä sukupuolta edustat.

Osa käyttäjistä toteaa, että muun muassa Disney ja Warner Bros olisivat Deppille anteeksipyynnön velkaa potkujen takia.

– Disney on Johnny Deppille julkisen anteeksipyynnön velkaa osallistuessaan cancel-kulttuuriin ja tehdessään ennenaikaisen päätöksen poistaa hänet Pirates-elokuvista, striimaaja Matthew Santoro kirjoittaa.

Osa Twitterin käyttäjistä iloitsee siitä, että päätöksen myötä miesten kohtaama väkivalta tuodaan esiin.

– Tämä on suuri askel miespuolisille pahoinpitelyn uhreille. Teillä on nyt ääni, kirjoittaa eräs käyttäjä.

Myös viittaukset Pirates of the Caribbean -elokuvan kuuluisaan kohtaukseen kiersivät Twitterissä.

– Kesäkuun 1. päivä 2022…voitte muistaa tämän päivänä, kun melkein saitte kiinni kapteeni Jack Sparrown!

Heard julkaisi päätöksen jälkeen lausunnon, jossa hän kertoi olevansa pettynyt päätöksestä. Hän sanoi päätöksen olevan takaisku kaikille naisille, mikä myös aiheutti keskustelua Twitterissä.

Lue lisää: Amber Heardin sydän murtui vala­miehistön päätöksestä: ”Takaisku muille naisille”

– Tämä ei ole takaisku naisille. Uskomme edelleen uhreja, emme vain uskoneet sinua, eräs käyttäjä twiittasi.

Osa käyttäjistä on huolissaan kuitenkin siitä, vaikuttaako koko oikeudenkäynti siihen, miten pahoinpitelyn uhreja uskotaan tulevaisuudessa.

– Olen iloinen Johnnyn voitosta, mutta Amberin tekojen jälkeen pahoinpitelyn uhrien tulee olemaan vaikeaa tuoda asioita julki ilman, että heidän sanotaan tekevän Amber Heardit, kirjoitti yksi käyttäjä.

Kaikki eivät kuitenkaan pidä Deppiä täysin syyttömänä, vaikka ovatkin tämän kannalla.

– Älkää ajatelko, että suurin osa Deppin kannattajista ajattelisi hänen olevan enkeli. Mutta se fakta, että hän (Heard) meni niin pitkälle naurettavien syytöksiensä kanssa ja esitti olevansa enkeli, ovat syitä miksi ihmiset kannattavat niin isosti Deppiä.

Kaikki eivät suinkaan ole tyytyväisiä oikeuden päätökseen. Myös Heardia puolustellaan ja osa käyttäjistä on surullisia lopputuloksesta.

– Olen shokissa ja surullinen #heardvsdepp lopputuloksesta. Mies voi tekstata ystävilleen tappavansa vaimonsa ja raiskaavan tämän ruumiin – ja me tuemme häntä. Internet tappoi #metoo -liikkeen tänään, kirjoittaa eräs.

– Miksi naiset tuomitaan, jos he eivät vaikuta olevan tarpeeksi traumatisoituneita, mutta miehet voivat kikatella ja pilkata, ja silti heitä uskotaan? Miksi miesten ei tarvitse olla täydellisiä uhreja? kysyy eräs käyttäjä.

Osan mielestä Deppin asianajajat käyttäytyivät väärin Heardia kohtaan.

– Vaikka #Rottenborn kuulusteli Johnnyä aggressiivisesti (niin kuin asianajajan kuuluu), en muista hänen tehneen nasevia kommentteja tai olleen ikävä häntä kohtaan niin kuin #CamilleVasquez oli Amberia kohtaan.

Spektaakkelimaisessa oikeudenkäynnissä oli kyse kunnianloukkauskanteesta, jonka Depp oli nostanut ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan.

Taustalla on Heardin joulukuussa 2018 Washington Post -lehdessä julkaistu mielipidekirjoitus, jossa hän kertoi olevansa lähisuhdeväkivallan uhri. Tekstissä ei mainittu nimiä, mutta sen katsottiin yleisesti viittaavan Deppiin.

Heard nosti vastakanteen, jossa hän vaati Deppiltä 100 miljoonan dollarin korvauksia kunnianloukkauksesta.

Source Link is.fi