Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f447ea476b48a23fcb95003c353f26c7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Sonja sanoo omistavansa Suomen suurimmat silikonit – oma puoliso kannusti rohkeisiin kuviin, nyt niitä katselee puoli miljoonaa ihmistä – Uutisalue

Sonja sanoo omistavansa Suomen suurimmat silikonit – oma puoliso kannusti rohkeisiin kuviin, nyt niitä katselee puoli miljoonaa ihmistä

Omasta mielestään Sonja Kristiina, 34, on ihan tavallinen. Hän kuvailee olevansa ihan perus äiti, jolla vaan on rintaimplantit ja tatuointeja. Sen vuoksi hän ei osannut odottaa saavansa satojatuhansia seuraajia sosiaalisessa mediassa.

– Mieheni kannusti, että olen niin kaunis ja hän haluaisi jakaa sitä muillekin. Hän sanoi, että äkkiä tulisi satatuhatta seuraajaa, Sonja kertoo Huippukiva.fi:n järjestämissä kesäjuhlissa.

Sonja ei itse uskonut sitä, mutta lopulta seuraajia kertyi hänen mukaansa jo ensimmäisen vuoden aikana yli 200 tuhatta. Kolmen vuoden jälkeen seuraajia on Instagramissa yli puoli miljoonaa.

Instagramin lisäksi Sonja tuottaa sisältöä TikTokiin ja Facebookiin Mrs Koriste -nimellä.

Äitinä Sonja kertoo kokeneensa paljon ennakkoluuloja sen vuoksi, että hän tekee rohkeaa sisältöä sosiaaliseen mediaan.

– On sanottu, ettei tämän näköinen voi olla hyvä äiti.

Se tuntuu tietysti pahalta.

– Jos olen lapsen kanssa niin ei minulla ole puhelinta kädessä, mutta todella usein siellä on kaikilla puhelimet kädessä. Silloin kun olen lapsen kanssa, niin silloin olen lapsen kanssa.

Sonja alkoi jo nuorena haaveilla isoista silikonirinnoista.

Lapsiensa kasvoja Sonja ei somessaan näytä, vaikka jakaakin tarinat-osioon myös aivan tavallista elämää.

– Ihan pullan leipomista ja kanojen kanssa hengaamista, hän kertoo.

Sonja on tehnyt myös aikuisviihdettä.

– Näin 10-vuotiaana aikuisviihdealan lehtiä lehtihyllyssä ja ajattelin silloin, että haluan myös olla tuon näköinen.

Se on johtanut siihen, että Sonjalla on omien sanojensa mukaan Suomen suurimmat rintaimplantit.

Itse titteliä hän ei kuitenkaan varsinaisesti tavoitellut – hän vain halusi suuret rantapallot, kuten hän itse rintojaan kutsuu. Hän kertoo rintojensa olevan kooltaan reilut kaksi litraa, eli 2225cc.

Sonja haluaa kuuluttaa sen perään, että kaikenlaisten kehojen tulisi olla hyväksyttyjä. Kehojen erilaisuus ei ole keneltäkään pois.

– Teet niin tai näin kehosi kanssa, niin jotkut aina vihaavat ja toiset rakastavat sitä. Tärkeintä on, että sinä pidät sinun kehostasi.

Haave suurista rinnoista heräsi hänellä itsellään jo nuorempana.

– Minulla oli ihan selkeät sävelet, kun tuli vaikutteita Baywatchista, että haluan ison poven.

Tatuointeihin hän taas sai inspiraatiota Kylmä rinki ja Bad Girls -tv-sarjoista.

– Nyt olen tällainen cocktail, hän naurahtaa.

Tatuointien ottamisen Sonja on kuitenkin nyt lopettanut, sillä häneltä leikattiin ensimmäinen melanooma vuoden 2020 joulukuussa. Seuraavan vuoden alussa leikattiin vielä kaksi lisää.

– Siihen loppui auringonotto, solarium ja tatuointien ottaminen, hän kertoo.

Kokemus herätti myös puhumaan somessa siitä, kuinka tärkeää olisi suojautua auringolta.

Nuorempana Sonja opiskeli itselleen ravintola- ja catering-alan tutkinnon. Tarkoituksena oli mennä töihin strippibaariin baarimestariksi, ja ehkä joskus myös itse esiintyä lavalla.

Sen alan töitä hän ei kuitenkaan ole hirveästi tehnyt vuoden 2010 jälkeen, jonka jälkeen hänen työnsä on ollut aikuisviihdepainotteista.

Tällä hetkellä sometyön lisäksi Sonja toimii kuitenkin myös hoitajana neliraajahalvaantuneelle naiselle.

– Se on pelastus sille, kun some vie aikaa ja ajatusta, niin siellä (hoitotyössä) lepää ja saa keskittyä ihan oikeaan normaaliin, Sonja sanoo.

– Voin elää tavallaan kahta elämää. Sellaista siloteltua glitter-elämää ja sitten tehdä ihan oikeaa auttamista. Siitä tulee todella hyvä mieli.

Tulojaan Sonja ei varsinaisesti halua kommentoida.

– Se on hauska juttu, kun jengi luulee, että saisin vain taalaa verottomana taskuun. Sitä se ei valitettavasti ole, vaan jokaisesta taatelista maksetaan yllit ja pyllit – vaikka ei tienaisikaan siinä kuussa siitä (somesta) mitään.

Source Link is.fi