Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b9f40dfa45237a4a42c22350b7386fef, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Spa-osasto, oma kokki ja viiniä baarista – tällaisia ovat hoivakodit, joihin vain harvat Suomessa pääsevät – Uutisalue

Spa-osasto, oma kokki ja viiniä baarista – tällaisia ovat hoivakodit, joihin vain harvat Suomessa pääsevät

Haluaisitko asua elämäsi viime vuodet meren rannalla arvokiinteistössä, spa-palveluista ja omasta ravintolasta nauttien? Suomen kalleimmissa seniorien asumisyksiköissä ”voi suurin piirtein valita mitä viskiä ottaa ruuan kanssa”. Otimme selvää, millaista arki voi olla luksusluokan palvelukodeissa ja mitä palvelu maksaa. Tutkija näkee yksityisten palveluiden yleistymiseen selvän syyn – ja sanoo suoraan myös, miksi siitä pitää olla huolissaan.

”Me emme käytä sanaa hoivakoti”, kuvailee eräs itse maksaville asiakkaille asumispalveluja tarjoavan yrityksen edustaja.

Kylminä kotiin tuoduille valmisaterioille ja turvarannekkeen varassa yksin kotona elämiselle on vaihtoehtoja, mutta ne ovat tarjolla vain harvoille. Ilta-Sanomat selvitti, millä rahalla luksuspalvelua saa ja mistä yksityisten palvelujen yleistyminen kertoo.

Source Link is.fi