Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c347cd1246f145d733c1a10def41ad67, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suomalainen lempinimi sai supertähden räjähtämään nauruun – ”Kysymys oli tyhmä” – Uutisalue

Suomalainen lempinimi sai supertähden räjähtämään nauruun – ”Kysymys oli tyhmä”

Kiekonheiton slovenialaisella supertähdellä Kristjan Cehillä, 23, on huumorintajua. Ilta-Sanomat kysyi Cehiltä, mitä hän ajatteli hänelle Suomessa sorvatusta lempinimestä.

Kristjan Ceh, saanko kysyä tyhmän kysymyksen? Kollegani mukaan muistutat hieman Puuha-Peteä. Mitä ajattelet lempinimestä?

– Kuka? Bob the Builder? Hahaha. Näin kyseisen animaatiohahmon kauan sitten, kun olin lapsi ja katsoin piirrettyjä. En oikein enää muista, miltä hän näyttää. En tiedä, mitä sanoa! Minua verrataan ensimmäistä kertaa Puuha-Peteen.

Lue lisää: MM-tuomio: Puuha-Peten oloinen jätti murskasi suomalaisten rakastaman supertähden – ufokengät eivät pelastaneet ME-miestä

Kumpi voittaisi kiekkokisan: sinä vai Puuha-Pete, jos hän saisi apua kaikilta työkonekavereiltaan? Hyrreltä, Rollelta, Puskulta ja niin edelleen?

– Hahahaha. Vaikea sanoa! En tiedä.

Kysymys todella oli tyhmä, eikö?

– Kysymys oli tyhmä.

Ceh voitti kiekkokarsinnan keskiviikkona paiskaamalla kisaennätyksen 69,06. Hän on hallitseva maailmanmestari Eugenesta.

Kiekonheiton EM-finaali kilpaillaan Münchenissä perjantaina klo 21.20 alkaen. Cehin haastaa finaalissa muiden muassa Ruotsin kiekkosuuruus Daniel Ståhl. Hän jäi Eugenen MM-kisoissa mitaleilta ja jahtaa Münchenissä nyt revanssia.

Puuha-Pete (oik.) taitaa myös mettähommat. Tietenkin!

Source Link is.fi