Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_eb7d6d604ced3ea5697fc81f2aac3c35, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Suomalaistähti tanssi kotimaisen hitti­biisin tahtiin – Ruotsissa tyrmistyttiin – Uutisalue

Suomalaistähti tanssi kotimaisen hitti­biisin tahtiin – Ruotsissa tyrmistyttiin

Kaksinkertaisen olympiamitalistin liikkeet eivät kelvanneet kaikille.

Suomalaiskiekkoilija Ronja Savolainen, 26, on saanut runsaasti huomiota sosiaalisesa mediassa sen jälkeen, kun hänen joukkueensa Luulaja voitti Frölundan 2–1 sunnuntaina SDHL:ssä.

Ennen ottelun alkua Savolainen ja hänen joukkuekaverinsa Daniela Pejsova tanssivat vaihtoaitiossa, kun Luulajan avausviisikon jokainen pelaaja esiteltiin eri kappaleiden säestämänä. Tilanteesta kuvattua videota on maanantai-iltaan mennessä katsottu X:ssä jo noin 800 000 kertaa.

Videon alussa tanssiliikkeiden taustalla soiva musiikki on suomalaisartisti Hugon kappale Taulut. Luulajassa pelaa Savolaisen lisäksi viisi suomalaista, joten oletettavasti hittibiisi soi jotakuta suomalaista esiteltäessä.

Suurin Osa somekommentoijista piti suomalaispuolustajan ja Pejsovan tanssimista hauskana ja ihaili kaksikon asennetta. Toiset suhtautuivat tempaukseen huomattavasti negatiivisemmin, kuten entinen ruotsalainen ammattikiekkoilija Robin Figren.

– Voin olla takapajuinen ja syntynyt kiven alle, mutta mitä tämä on? Tässä tilanteessa latauksen ja keskittymisen pitäisi olla huipussaan, Figren hämmästelee X-päivityksessään, johon hän on liittänyt videon tanssimisesta.

– Aito kysymys: miltä sinusta tuntuisi kannattajana, urheilulajista riippumatta, jos kaksi pelaajaasi tanssisivat ja lauleskelisivat juuri ennen aloitusta, hän jatkaa.

Figren lopetti vuonna 2022 ammattiuransa, jonka aikana hän pelasi AHL:ssä ja SHL:ssä sekä seitsemän ottelua Ruotsin maajoukkueessa.

Naisleijonien kanssa kaksi olympiapronssia ja viisi MM-mitalia saavuttanut Savolainen vastasi kritiikkiin maanantaina Expressenin haastattelussa. Puolustajan mukaan tanssiminen on ollut hänelle ja Pejsovalle ottelua edeltävä rutiini kauden alusta alkaen.

– Ihmiset ovat hauskoja. Mutta joo, mitä voin sanoa? Daniela ja minä olemme hyvin samanlaisia. Tämä on tapamme keskittyä ja varmistaa, että olemme rentoutuneet ennen ottelua, Savolainen kommentoi.

Hänen mukaansa on ”vähän hassua”, että ihmiset vihaavat pelaajia tuntematta heitä.

– Ihmisten voi antaa vihata ja olla katkeria. He luultavasti haaveilevat siitä, että he saisivat hengailla joukkueemme kanssa, ja ehkä myös siitä, että he pystyisivät vähän hymyilemään, Savolainen lataa.

Viisi edellistä Ruotsin mestaruutta voittanut Luulaja johtaa SDHL:ää 18 pisteellä. Savolainen on ollut seurassa koko mestaruusputken ajan.

Ronja Savolainen on viisinkertainen Ruotsin mestari. Kuva: Toni Repo / Aamulehti

Source Link is.fi