Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0864e3ff18656379dead8b5935d14437, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
SuomiLOVE päättyi Ylellä – tässä ovat MTV:lle siirtyvän suosikkiohjelman uudet juontajat – Uutisalue

SuomiLOVE päättyi Ylellä – tässä ovat MTV:lle siirtyvän suosikkiohjelman uudet juontajat

Musiikkiohjelma LOVE:n studiokuvaukset alkavat syyskuussa.

Ylellä aikaisemmin näytetty musiikkiohjelma SuomiLOVE nähdään jatkossa MTV3-kanavalla uudella nimellä LOVE. Nyt ohjelman tuleva juontajakaksikko on paljastettu.

MTV kertoo tiedotteessaan, että LOVE-musiikkiviihdeohjelman uusina juontajina toimivat Susani Mahadura ja Ernest Lawson.

Juontajina uudella kaudella toimivat Susani Mahadura ja Ernest Lawson. Kuva: Atte Mäläskä

– Mukana on ihania ihmisiä, hienoja tarinoita ja eturivin artisteja! Eivätkä yllätettävät osaa aavistaakaan mitä kaikkea heitä varten on suunniteltu, Lawson kertoo tiedotteessa.

– LOVE:ssa mukanaolo on unelmien täyttymys. LOVE on rakkauden ja toivon täyteinen ohjelma ja sellaista juuri nyt tarvitaan. On kunniatehtävä päästä tekemään tätä ohjelmaa, ja vieläpä Ernestin kanssa, Mahadura puolestaan sanoo.

Ylen viimeisellä SuomiLOVE-kaudella juontajina toimivat laulajat Mikko Kuustonen ja Jannika B. Ohjelmaa ovat sen Yle-historian aikana juontaneet myös Marja Hintikka, Ilkka Villi, Jenni Pääskysaari, Mikko Leppilampi ja Susanna Laine.

Ohjelmassa tunnetut artistit esittävät kappaleita, joihin liittyy jokin merkityksellinen tarina. Lovessa tavalliset ihmiset pääsevät yllättämään läheisensä liikuttavilla ja tunteikkailla musiikkiesityksillä.

Tiedotteen mukaan ohjelman studiokuvaukset alkavat syyskuun lopussa. Yllätyksiä on kuvattu jo pitkin kesää.

LOVE nähdään MTV:llä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Artikkelia päivitetty 4.9. klo. 11.27. Lisätty tieto ohjelman aiemmista juontajista.

Lue lisää: Jättiyllätys: SuomiLOVE päättyy Ylellä

Lue lisää: Susani Mahadura yllättyi aloittaessaan työt televisiossa – ”Olen vähän tällainen hitaanpuoleinen ihminen”

Lue lisää: Tässä ovat uudet Tanssii tähtien kanssa -kilpailijat!

Source Link is.fi