Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f87a5d6c1e7cb5a37d08abdedbad04b4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Susanna ja Tanja saavat kirkkohäät ison vastoinkäymisen jälkeen – vihkijänä televisiosta tuttu pappi – Uutisalue

Susanna ja Tanja saavat kirkkohäät ison vastoinkäymisen jälkeen – vihkijänä televisiosta tuttu pappi

Unelmahäiden kymmenes tuotantokausi päättyy jaksolla, jossa nähdään pari isoa käännettä ennen kuin pariskunta pääsee avioitumaan kauniissa puukirkossa.

Unelmahäät –sarjan kymmenennen tuotantokauden viimeisessä jaksossa nähdään Pirkanmaalla asuvat Tanja, 34, ja Susanna, 25, jotka astelevat avioliiton satamaan kauniissa puukirkossa Vesilahdella.

Kyseinen kirkko ei ole kuitenkaan se, jota kaksikko alun perin suunnitteli hääkirkokseen. Tanja kertoo, että he kaavailivat toista kirkkoa vihkimiseen, mutta kyseinen seurakunta ei hänen mukaansa vihki samaa sukupuolta olevia pareja.

Ratkaisu kuitenkin löytyi.

– Meidän tuleva pappimme Harri ehdotti Vesilahden kirkkoa. Meidät vihitään siellä.

Harri on Vesilahden kirkkoherra Harri Henttinen. Henttinen on aiemminkin nähty televisiossa, hän esiintyi esimerkiksi Papisto-ohjelmassa.

Harri Henttinen pääsiäisen alla vuonna 2020. Kuva: Ossi Ahola

Susanna (oik.) on Tanjaa noin kymmenen vuotta nuorempi. Tanjan mukaan Susanna on kuitenkin heistä se rauhallisempi osapuoli. Kuva: Warner Bros. Discovery

Lähellä häitä tapahtuu myös toinen vastoinkäyminen, kun Susanna sairastuu. He olivat juuri menossa tekemään hääostoksia.

– Suski sai tosi pahan sappikivikohtauksen. Ei sitten päästy (ostoksille). Kaikki oli valmiina, lapset olivat puettu. Suski oksenteli ja kouristeli vatsaansa. Jäätiin nyt sitten kotiin, Tanja toteaa.

Susannan mukaan hänellä on sappikivikohtauksia pari kertaa kuukaudessa, onneksi lääkitys kuitenkin auttaa hieman.

Myöhemmin kaksikko pääsee hankkimaan rästissä olevat ostokset.

Tanja kertoo kyseessä olevan budjettihäät, mutta rahaa palaa erilaisiin järjestelyihin. Tämä stressaa erityisesti Tanjaa.

Lopulta häät sujuvat kuitenkin hienosti.

– Elämä jatkuu lapsiperhearjella. Tänään juhlitaan, huomenna vaihdetaan vaippoja, he toteavat jakson loppupuolella.

Neljän lapsen äiti Tanja on aiemmin jaksossa kehunut sitä, kuinka hienosti häntä itseään noin kymmenen vuotta nuorempi Susanna on sopeutunut uusperhearkeen.

Unelmahäät, maanantaina 15.4. TV5 kello 21.00 & discovery+-palvelussa.

Source Link is.fi