Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ed49d87022f54dc1218766fd7776837c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Synnyttääkö Kourtney Kardashian? Travis Barker keskeytti kiertueen ”perhesyistä” – Uutisalue

Synnyttääkö Kourtney Kardashian? Travis Barker keskeytti kiertueen ”perhesyistä”

Travis Barker julkaisi mystisen Instagram-päivityksen rukoushuoneesta.

Seurapiirijulkkis Kourtney Kardashian, 44, ilmoitti kesäkuussa odottavansa lasta kumppaninsa rumpali Travis Barkerin, 47, kanssa. Nyt Barker on matkustanut yllättäen Yhdysvaltoihin kesken Blink-182 -yhtyeensä Euroopan-kiertueen.

Asiasta kertovat useat mediat, kuten CNN, People ja Hello-lehti.

Kiertueelta poistumisen syyksi hän ilmoittaa ”kiireelliset perhesyyt”, mutta ei avaa tarkemmin, mistä on kyse.

Yhtyeen ilmoituksen mukaan esitykset Skotlannissa ja Pohjois-Irlannissa lykätään, kertoo CNN. Esitykset olivat osa Blink-182:n maailmankiertuetta, joka alkoi huhtikuussa.

Kourtney Kardashian ja rumpali Travis Barker odottavat ensimmäistä yhteistä lasta. Kuva: Imagespace

Barker julkaisi pian kiertueelta lähdön jälkeen mystisen päivityksen Instagramin tarinat-osiossa.

Jakamissaan kuvissa näkyy ilmeisesti lentokentän rukoushuone, jossa Barker odottaa pääsyä lennolle takaisin Los Angelesiin. Yhdessä kuvassa näkyy seinävaate, jossa lukee englanniksi ”rukoilkaamme yhdessä”.

Kardsahianin laskettu aika ei ole tiedossa, mutta lapsen on arveltu syntyvät loka-marraskuussa, kirjoittaa Hello-lehti.

Travisin entinen vaimo Shanna Moakler on kommentoinut TMZ-lehden mukaan, että hätä ei koskisi Barkerin ja hänen yhteisiä lapsia, joita pariskunnalla on kaksi. Moakler toivoo kuitenkin, että Kardashian on kunnossa.

– Kun heidän on peruutettava esitykset, se on iso juttu, joten rukoilen hänen kumppaninsa ja vauvan puolesta. Toivon, että Kourtney on turvassa ja kunnossa, hän sanoi.

Blink-182 -yhyte Mark Hoppus, Travis Barker ja Tom DeLonge keikalla Kaliforniassa kesäkussa. Kuva: K.C. Alfred

KARDASHIANILLA on ennestään kolme lasta: 13-vuotias Mason, 11-vuotias Penelope ja 8-vuotias Reign yhdessä ex-poikaystävänsä Scott Disickin kanssa.

Barkerilla puolestaan on kaksi lasta – 19-vuotias Landon ja 17-vuotias Alabama – ex-vaimonsa Moaklerin kanssa.

Kardashian ja Barker olivat ystäviä vuosikaudet, mutta tuo ystävyys syveni romanssiksi vuonna 2020. Pari meni kihloihin vuoden päästä.

Daily Mailin mukaan pari yritti yhteistä lasta myös hedelmöityshoitojen avulla.

Viime joulukuussa Kardashian pisti kuitenkin hoidot jäähylle. Hän kertoi niiden aiheuttaneen muun muassa masennusta. Hän kokeili raskaaksi tulemista myös muun muassa jäädyttämällä munasolujaan.

– Haluaisimme lapsen enemmän kuin mitään. Mutta se on herran hallussa, Kardashian kertoi viime syksynä Wall Street Journalille.

Source Link is.fi