Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_763cc9d6654c2d424b89ad8dfe2a5d17, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Syyttäjä vaatii Kasperi Kapaselle ehdollista vankeustuomiota – kärähti ratista matkustaja kyydissään – Uutisalue

Syyttäjä vaatii Kasperi Kapaselle ehdollista vankeustuomiota – kärähti ratista matkustaja kyydissään

Kasperi Kapasta epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Syyttäjä vaatii jääkiekkoilija Kasperi Kapaselle enintään 45 vuorokauden ehdollista vankeusrangaistusta törkeästä rattijuopumuksesta. Lisäksi Kapaselle vaaditaan enintään 30 päiväsakkoa.

Kapanen, 27, kärähti ratista Siilinjärvellä 1. elokuuta 2023.

Hän on oli käyttänyt alkoholia niin, että hänellä oli ajon jälkeen 0,56 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Tämä vastaa vastaa veren alkoholipitoisuutena 1,25 promillea.

Kapasella oli kyydissä matkustaja.

Hän oli tunnustanut teon esitutkinnassa.

Asia tuli vireille 23. elokuuta Pohjois-Savon käräjäoikeudessa.

Kapanen julkaisi viime syyskuussa lyhyen tiedotteen asian tultua julki.

– Viime kuussa tein virhearvion, jota ei voi hyväksyä, ja otan täyden vastuun teostani. Pyydän anteeksi perheeltäni, Bluesin organisaatiolta, joukkuekavereiltani ja faneilta. Ymmärrän tekoni vakavuuden ja teen kaikkeni ansaitakseni luottamukseni takaisin, Kapanen kommentoi silloin tiedotteessa.

Kapanen on edustanut NHL:n St. Louis Bluesia kaudesta 2022–2023 lähtien. Sitä ennen hän pelasi NHL:ää Pittsburgh Penguinsissa ja Toronto Maple Leafsissa.

Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella torstaihin mennessä 42 ottelua ja tehnyt 13 (4+9) tehopistettä.

Maajoukkuepaidassa Kapanen oli voittamassa alle 20-vuotiaiden MM-kultaa vuonna 2016. Miesten MM-kisoissa hän on pelannut vuosina 2018 ja 2023.

Source Link is.fi