Banner Before Header

Tähtiurheilijalta täystyrmäys Rafael Nadalin erikoiselle hoitokeinolle – täräyttää suoran vihjauksen dopingista

Ranskan avoimen tennisturnauksen mestaruuden jälleen voittaneelle Rafael Nadalille, 36, injektiona annetut pistoshoidot ovat herättäneet kohua.

Espanjalaistaituri Nadal kertoi voittonsa jälkeen, että hänen jalkaansa ruiskutettiin kipua turruttaneita aineita useasti turnauksen aikana.

Norjan uutistoimiston NTB:n mukaan ranskalainen huippupyöräilijä Guillaume Martin, 28, arvosteli Nadalille annettuja hoitoja L’Équipe-lehden haastattelussa.

Martin sanoi, että vastaava toiminta olisi mahdotonta pyöräilyssä. Hän viittasi siihen, että injektiot voivat parantaa suorituskykyä.

– Pitkällä tähtäimellä tuollainen ei ole hyväksi Nadalin nilkalle. Mutta vieläkin tärkeämpää on se, että injektioilla ei ole ainoastaan parantavaa vaikutusta, vaan ne saattavat todellakin vaikuttaa suorituskykyyn ja niitä voidaan käyttää suorituskyvyn parantamiseksi, Martin totesi NTB:n mukaan.

– Tämä on mielestäni jo rajatapaus. Tällainen on kiellettyä pyöräilijöiltä, mutta vaikka näin ei olisikaan, niin kaikki luokittelisivat tällaista tehneet pyöräilijät doupatuiksi lajin historian takia, Martin jatkoi viitaten pyöräilyn synkkään dopinghistoriaan.

NTB:n mukaan Martin mainitsi kyseisessä lehtiartikkelissa myös ruotsalaisen jalkapalloilijan Zlatan Ibrahimovicin, 40, joka on niin ikää puhunut julkisuudessa injektiohoidoistaan.

Lue lisää: Alexander Zverev huusi karmeaa tuskaansa kentällä – julkaisi nyt kuvan sairaalasta ja kertoi tilanteestaan

Source Link is.fi