Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c7a15188b1d4446d197f88cf18b2efc0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tällainen on Robert Heleniuksen avioehto – Uutisalue

Tällainen on Robert Heleniuksen avioehto

Helenius erosi tänä vuonna Sandra-puolisostaan.

Nyrkkeilijä Robert Heleniuksella ja hänen ex-vaimollaan Sandra Helsingillä on avioehto. Pari päätti erota aiemmin tänä vuonna 17 vuoden yhteisen taipaleen jälkeen.

Avioehto on tehty vuonna 2017 Maarianhaminassa. Sen mukaan avioparin kummallakaan puoliskolla ei ole avioeron jälkeen oikeutta omaisuuteen, jonka toinen on perinyt tai saanut lahjaksi tai testamentattuna. Oikeutta ei ole myöskään ko. omaisuuden tuottoihin.

Helsingillä ei lisäksi ole avio-oikeutta Heleniuksen, 39, yritykseen, tämän saataviin tai osakkeisiin ja arvo-osuuksiin.

Helsing, 46, puolestaan pitää erossa kiinteistönsä, yrityksensä ja nimissään olevat saatavat, osakkeet sekä arvo-osuudet.

Helenius tienasi viime vuonna ansiotuloja 357 000 euroa. Hän perusti vuonna 2016 Nordic Nightmare Ab -yrityksen, jonka liikevaihto on ollut sangen merkittävä viime vuosina, kun suomalaisnyrkkeilijä on otellut isoissa matseissa.

Lue lisää: Robert Helenius teki jättitilin! Tilinpäätöksestä paljastui yllättävä hankinta

Lue lisää: Avioero oli kipeä, mutta välttämätön ratkaisu – tällaiset välit Robert Heleniuksella on nyt Sandraan

Heleniuksella ja Helsingillä on kolme yhteistä lasta: vuonna 2008 syntynyt Chillie, 2010 syntynyt Kingston ja 2013 syntynyt Wilde van Robertson. Helenius kommentoi eroaan aiemmin tällä viikolla. Hänen mukaansa entisen parin välit ovat hyvät.

– Ero ei ollut mikään hetken mielijohde. Asia oli ollut mielessä jo jonkin aikaa. 17 vuotta vierähti yhdessä, Helenius sanoi.

Helenius ja Helsing vuonna 2011 kotiseudullaan Ahvenanmaalla. Kuva: Robert Jansson

Eronneelle pariskunnalle on ollut tärkeintä varmistaa, että lapset pärjäävät vaikean ajan läpi. Vanhemmat ovat sopineet vuoroviikkojärjestelystä.

– Lapsilla menee ihan hyvin. Tärkeintä on olla läsnä, kun olen heidän kanssaan. Puhutaan asioita, vaikeistakin asioista. Kuuntelen heidän huoliaan ja asioitaan. Eihän tämä heille helppoa tietenkään voi olla.

Source Link is.fi