Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_26a3ecb189aebe7af15d0666e4c0d07a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tällainen on suomalais­maalivahti Lukas Hradeckyn puoliso – Estherin elämä muuttui kenkäkaupassa – Uutisalue

Tällainen on suomalais­maalivahti Lukas Hradeckyn puoliso – Estherin elämä muuttui kenkäkaupassa

Malli Esther Heesch on suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn puoliso.

Jalkapallomaalivahti Lukas Hradecky, 34, ilmoitti alkuvuodesta saaneensa perheenlisäystä yhdessä puolisonsa Esther Heeschin, 27, kanssa.

Suomalaisvahti Hradecky on jalkapallomaailmassa varsin tunnettu hahmo, mutta myös hänen kumppaninsa Heesch on julkisuuden henkilö. Saksalaiskaunotar on nimittäin kansainvälisesti menestynyt huippumalli.

Vuonna 1996 syntynyt Heesch on työskennellyt jo yli vuosikymmenen mallimaailman huipulla. Hän päätyi menestyksekkäälle muotiuralle jokseenkin harvinaisella tavalla.

Kaikki alkoi vuonna 2011. Elle-lehden mukaan tuolloin opiskelijaikäinen Heesch oli lähtenyt äitinsä kanssa Hampuriin kenkäostoksille. Yhtäkkiä kaupassa kesken ostosten eräs mallitoimiston agentti oli lähestynyt Heeschiä ja pyytänyt tätä Mercedes-Benz Fashion Week -muotitapahtumaan.

Heesch suostui tarjoukseen ja osallistui muutaman kuukauden päästä kyseisille muotiviikoille mallina. Kyseessä oli Heeschin kannalta käänteentekevä työkeikka.

Ennen tavallista teinin elämää viettänyt Heesch osallistui jo seuraavana vuonna Diorin muotiesitykseen, joka Ellen mukaan oli hänen läpimurtonsa kohti muotimaailman huippua.

Esther Heesch Mercedes-Benz Fashion Week -tapahtumassa vuonna 2018. Kuva: Vistapress / Imago Sport / MVphotos

Esther Heesch päätyi kenkälaupasta muotimaailman kuumimpien nimien joukkoon. Kuva: Frederic Kern / Future-Image / ZUMA / MVphotos

Tämän jälkeen Heesch on toiminut mallina Diorin lisäksi muun muassa Chanelille, Pradalle, Armanille ja Miu Miulle.

Hänen kuvaukselliset kasvonsa on nähty Ellen lisäksi myös muiden muotialan lehtien kansissa, kuten Voguessa ja Harper’s Bazaarissa.

Vuonna 2022 Heesch poseerasi Berliinissä järjestetyssä muotialan tapahtumassa. Kuva: Future Image / Imago Sport / MVphotos

Lukas Hradecky ei ole juuri puhunut suhteestaan Heeschin kanssa julkisesti, mutta huhuja pariskunnan seurustelusta alkoi liikkua vuoden 2022 kesällä.

Tämän vuoden tammikuussa pariskunta kertoi ilouutisen, kun heidän esikoisensa syntyi.

– Viime viikolla toivotimme tyttäremme tervetulleeksi maailmaan. Willkommen, tervetuloa! Heesch kirjoitti Instagramissa tuolloin.

Hän julkaisi myös iloisen perhepotretin sen jälkeen, kun Hradeckyn edustama Leverkusen varmisti Saksan Bundesliigan mestaruuden sunnuntaina 14. huhtikuuta. Hänen joukkueensa kaatoi Werder Bremenin lukemin 5–0 (1–0).

Perhepotretti ilmestyi Instagramiin voittoa seuraavana päivänä maanantaina. Itse kuva näyttäisi olevan otettu pian mestaruuden ratkeamisen jälkeen Leverkusenin kotistadionin uumenissa.

– Mikä vuosi teille! 2024 – vauva ja Saksan mestaruus kapteenina. Teille kolmelle ei olisi voinut paremmin käydä, Hradeckyn maajoukkuetoverin Joel Pohjanpalon vaimo Catharina Pohjanpalo kirjoitti Instagramin kommenteissa.

Source Link is.fi