Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1f0bb12879fc06db0a3bc90b32fb7e4a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tällaisella luksuskoneella Huuhkajia kurittanut Kylian Mbappe matkusti Helsingistä kotiin: ”Kuningas!” – Uutisalue

Tällaisella luksuskoneella Huuhkajia kurittanut Kylian Mbappe matkusti Helsingistä kotiin: ”Kuningas!”

Jalkapallotähti Kylian Mbappe, 22, julkaisi Instagramissa hulppean kuvan kotimatkaltaan. Mbappe teki yhden maalin ja syötti toisen, kun Ranskan maajoukkue kaatoi Suomen 2–0 Helsingin olympiastadionilla myöhään tiistai-iltana.

Mbappe julkaisi keskiviikon vastaisena yönä kuvan yksityislentokoneesta. Toisin kuin turistiluokassa, ranskalaistähden ei tarvinnut istua polvet suussaan. Sen sijaan hän loikoili mukavan näköisellä divaanilla. Jalkojen alla oli lämmin huopa, selän alla tyyny.

Ikkunalaudalla oli kauniita valoja, pullo juotavaa sekä kolme leivosta. Jalassa Mbappella oli mukavat housut sekä pehmeiltä vaikuttavat tohvelit. Hän näytti peukaloa.

– Takaisin Pariisiin, Mbappe kirjoitti.

Hän on pariisilaisseura PSG:n hyökkääjä.

Ranskan maajoukkuekollega Antoine Griezmann oli heti kommentoinut kuvaa.

– Kuningas! hän kirjoitti tymäkästi.

Mbappen maajoukkuepelit MM-karsinnan lopussa sujuivat väkevästi. Hän teki Kazakstania vastaan neljä maalia ja syötti yhden lauantaina. Ranska voitti MM-karsintalohkon ja pääsi kisoihin.

Hyökkääjän kausi jatkuu lauantaina, kun PSG pelaa Ranskan liigassa Nantesia vastaan.

Source Link is.fi