Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d76935fa068db023fc2d0be7d33f017f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tallink Silja karsii taas liiken­nettään koronatilanteen vuoksi – Uutisalue

Tallink Silja karsii taas liiken­nettään koronatilanteen vuoksi

Varustamoyhtiö Tallink Silja karsii alkuvuoden liikennöintiään koronatilanteen ja matkustusrajoitusten vuoksi, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Silja Serenaden liikennöintitauko kestää 24. maaliskuuta saakka eli laiva ei palaa liikenteeseen talvilomien ajaksi toisin kuin aiemmin oli suunniteltu. Laiva on pysäköitynä Helsingin Hernesaaren laituripaikalle. Silja Serenaden on määrä palata normaaliin aikatauluunsa 25. maaliskuuta.

Osa Silja Symphonyn lähdöistä puolestaan on peruttu. Poikkeusaikataulun aikana eli 19.1.-13.2. laiva saapuu Tukholmaan kello 10.15 ja Helsinkiin kello 11.15 paikallista aikaa. Silja Symphonyn on määrä palata normaaliin aikatauluunsa 14. helmikuuta.

Tallink Silja lupaa asiakaspalvelunsa olevan yhteydessä kaikkiin matkustajiin, joiden matkavarauksiin peruutuksilla on vaikutusta.

Source Link is.fi