Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_009d1a25f99fa5def6599f1a5db97b8e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tampere varautuu aloittamaan neljännet koronarokotukset kaikille yli 60-vuotialle – Uutisalue

Tampere varautuu aloittamaan neljännet koronarokotukset kaikille yli 60-vuotialle

Tampereen kaupunki valmistautuu aloittamaan neljänsien koronarokotusten antamisen kaikille yli 60-vuotialle.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on tiedustellut kunnilta valmiutta rokotusten nopeuttamiseen. Tampereen kaupungin vastaanottotoiminnan Jukka Karjalaisen mukaan Tampereen vastaus on ollut myönteinen.

– Kyllä Tampereella yritetään olla valmiita, sitten kun rokotuksia voidaan kansallisen suosituksen mukaan alkaa antaa, Karjalainen sanoo.

THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek arvioi, että yli 60-vuotiaiden rokotukset voidaan aloittaa heti, jos kunnissa on riittävästi resursseja. THL kertoo suosituksensa rokotusaikataulusta lähipäivinä.

– Nyt varaudumme rokotusten aloittamiseen ja ajatus on se, että pystymme ne aloittamaan sitten kun niitä pyydetään. Seuraamme THL:n ohjeita, Karjalainen sanoo.

Lue myös:

Yli 60-vuotiaiden neljännet koronarokotukset voidaan aloittaa heti, jos rokottajia löytyy, sanoo THL:n Nohynek

Lisää Pirkanmaan uutisia Ylen nettisivuilla ja Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Onko sinulla uutisvinkki tai kuvasitko uutistilanteen? Lähetä vinkki tampere@yle.fi.

Jutun otsikkoa on korjattu kello 8.44: rokotuksia valmistaudutaan antamaan yli 60-vuotialle, ei nuoremmille, kuten otsikossa virheellisesti aluksi luki.

Source Link yle.fi