Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_abe5b798e11ce8f8c6cf1910b34482b4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tänään tv:ssä: Susanna Laine turvautuu kieroon kikkaan – puhelu juontajan isälle aiheuttaa tukalan tilanteen Arja Korisevalle ja Juuso Mäkilähteelle – Uutisalue

Tänään tv:ssä: Susanna Laine turvautuu kieroon kikkaan – puhelu juontajan isälle aiheuttaa tukalan tilanteen Arja Korisevalle ja Juuso Mäkilähteelle

Uudessa Suorinta reittiä -ohjelmassa seikkaillaan Suomen eri kaupungeissa. Jokaisessa jaksossa Juuso Mäkilähde ja Susanna Laine yrittävät vaihtuvien vieraiden kanssa päästä lähtöpisteestä suorinta reittiä kohti maalia.

Ohjelman juontajana toimii Heikki Paasonen.

Ensimmäisessä jaksossa seikkaillaan Laineen vanhassa kotikaupungissa Seinäjoella. Laineen tiimissä illan jaksossa on Niko Saarinen ja Mäkilähteen parina on Arja Koriseva.

Ensimmäisessä jaksossa Susanna Laineen parina on Niko Saarinen.

Tiimit aloittavat matkansa vastakkaisista paikoista, ja yrittävät päästä mahdollisimman suoraa reittiä toisen joukkueen aloituspaikalle.

Laine ei aio hävitä kilpailua omassa kotikaupungissaan, joten hän päättää sabotoida vastajoukkuetta.

– Mä yleensä arvostan reilua kilpailua, mutta koska mä haluan ehdottomasti voittaa tän, niin mä voisin soittaa yhden pikku puhelun, Laine sanoo jaksossa.

Laine soittaa isälleen ja pyytää tätä ajamaan rekan vastajoukkueen tien tukkeeksi.

Arja Koriseva ja Juuso Mäkilähde yrittävät selvitä mahdollisimman suoraa reittiä Lakeuden Ristille.

Mäkilähteen ja Korisevan saapuessa paikalle, on heidän tiellään toden totta iso rekka.

– Meillä on tällainen kisa ja meidän piti mennä tästä suoraan, mutta eihän me päästäkään. Meinaatko kauan olla tässä? Koriseva kysyy Susannan isältä, joka toimii rekan kuskina.

Pian Mäkilähde ja Koriseva tajuavat Laineen olevan tilanteen taustalla.

– Satutko Susanna Lainetta tuntee millään tavalla? Mäkilähde kysyy vitsikkäästi.

Lopulta kaksikko myöntää tappionsa tilanteessa ja lähtevät kiertoreittiä kohti maalia.

Suorinta reittiä Nelosella ja Ruudussa tiistaisin 6. syyskuuta alkaen klo 20. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi