Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cb20ec101be488bb4baecc4ea7ad267e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tässä on Stanley Cup -finaalien aikataulu – kaikki ottelut suorina Ylen kanavilla – Uutisalue

Tässä on Stanley Cup -finaalien aikataulu – kaikki ottelut suorina Ylen kanavilla

Jääkiekon NHL:n loppuottelut alkavat varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa. Stanley Cupista kamppailevat Tampa Bay Lightning ja Colorado Avalanche.

Itäisen konferenssin voittanut Tampa Bay metsästää jo kolmatta peräkkäistä mestaruuttaan. Viimeksi sama seura on voittanut kolme peräkkäistä mestaruutta 1980-luvulla. Tuolloin New York Islanders nosti kannua peräti neljästi peräkkäin vuosina 1980–83.

Coloradoa edustavat suomalaishyökkääjät Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen. Avalanche on pelannut viimeksi finaaleissa 21 vuotta sitten, jolloin se juhli myös mestaruutta.

Kaikki Stanley Cupin finaalit nähdään suorina lähetyksinä Yle Areenassa ja TV2:ssa. Mestaruus ratkeaa neljällä voitolla.

Mestari on selvillä viimeistään keskiviikkoaamuna 29. kesäkuuta. Kaikkien otteluiden parhaat palat ovat nähtävissä aamuisin Ylen digipalveluissa.

Stanley Cup -finaalien aikataulu

Lue myös:

Tampa Bay eteni kolmatta kertaa peräkkäin Stanley Cup -finaaliin ja ylsi harvinaiseen suoritukseen – katso Steven Stamkosin röyhkeä voittomaali

Artturi Lehkosen isä helpottui maalista, mutta sekunnit kävivät pitkiksi: ”Tuntui, että älä nyt saamari puttaa siitä ohi”

Artturi Lehkonen teki sen taas! Colorado Stanley Cupin finaaleihin suomalaisen ratkaisulla

Sebastian Aho avaa rajun pettymyksen taustat ja ruoskii itseään – ”Pitää muistaa, miltä häviäminen tuntuu ja oppia vihaamaan sitä tunnetta”

Jesse Puljujärven valtasi outo tunne, kun kausi ja sopimus loppuivat – ”Mitä tahansa voi sattua, mutta NHL-sopimuksen haluan”

Aleksandr Ovetshkinin ja voimistelutähden yhteiskuva vihastutti – syynä on Putinin nuorisojärjestö, joka käyttää urheilua avoimesti hyväkseen

Source Link yle.fi