Banner Before Header

Tässä on Viaplayn F1-selostaja

MTV:ltä vuodenvaihteessa irtisanoutunut Niki Juusela jatkaa F1-selostajana, sillä hän on IS:n tietojen mukaan NENT Groupin eli Viaplayn ja V Sportin uusi F1-ääni.

Intohimoinen moottoriurheilumies Juusela on selostanut formula ykkösiä vuodesta 2017. Aiemmin hän työskenteli Ylellä ja tuli tunnetuksi radioaalloilla ja televisiossa laaja-alaisesti eri urheilulajien lähetyksissä.

F1-oikeudet vuosiksi 2022–24 hankkineen NENT Groupin F1-tiimi julkaistaan keskiviikkona.

Kuten Ilta-Sanomat kertoi viime viikolla, F1-lähetyksiin on kiinnitetty juontajaksi Iiro Harjula ja varikkotoimittajaksi Mervi Kallio.

Lue lisää: Tämä mies isännöi ensi kaudella F1-lähetyksiä Suomessa – myös Mervi Kallio mukaan Viaplayn tiimiin

F1-kausi 2022 käynnistyy maaliskuussa Bahrainin GP-radalta, joka isännöi myös kauden toista talvitestipätkää 11–13. maaliskuuta. Uusi aikakausi polkaistaan käyntiin Barcelonan testeillä 23.–25. helmikuuta.

NENT Group kertoi maanantaina sopineensa monivuotisesta kumppanuudesta Max Verstappenin kanssa. Viaplay aloittaa F1-sarjan näyttämisen tänä vuonna myös Hollannissa, ja uuden sopimuksen myötä Verstappenista nähdään yksinoikeudella ohjelmasisältöä myös Suomen Viaplayssa.

Samalla yhtiö kertoi, että Verstappenin isä Jos Verstappen on palkattu sen kansainväliseksi asiantuntijaksi Mika Häkkisen ja David Coulthardin rinnalle.

Source Link is.fi