Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_939545b240409e8d7951da15148ef43e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -parit! Yhden sulhasen kirje saa kaasot pyörryksiin hääaamuna – Uutisalue

Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -parit! Yhden sulhasen kirje saa kaasot pyörryksiin hääaamuna

Tiistaina alkavalla uudella Ensitreffit alttarilla -kaudella naimisiin menee kuusi kolmekymppistä sinkkua: Miikka, Otto, Lauri, Assi, Henni ja Salla, jotka etsivät itselleen elämänmittaista kumppania ihmisestä, jota eivät ole koskaan ennen tavanneet.

Asiantuntijoina nähdään tällä kaudella tuttuun tapaan pastori Kari Kanala ja ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa. Uutena asiantuntijana ohjelmassa aloittaa erityistason seksuaaliterapeutti Tapani Alanen.

Varoitus! Jollet halua tietää pareja, älä lue pidemmälle!

Lue lisää: Tässä ovat uudet Ensitreffit alttarilla -osallistujat

Miikka ja Henni

Helsingissä asuvalle Hennille, 30, asiantuntijat ovat valinneet puolisoksi kouvolalaisen Miikan, 34.

Ympäri Suomea asunutta Henniä kolmikko kuvailee sosiaaliseksi ja kokeilunhaluiseksi, joka on samaan aikaan levoton ja levollinen ja hänessä on jopa hieman ”vaaran tuntua”. Hän ei viihdy sohvalla, vaan tykkää urheilusta, jossa mennään välillä veren maku suussa.

Rauhalliseksi, rennoksi ja itsepäiseksi itseään kuvaava Miikka viihtyy isovanhemmiltaan perityssä vanhassa talossa metsän ympäröimänä. Toisaalta hän on reissannut ympäri maailmaa ja nauttii vauhdista enduro-pyörän selässä. Molemmat nimeävät saman asian tekevän heidät onnelliseksi: luonnon. Asiantuntijoiden lausunto: upea mätsi.

Lauri ja Salla

33-vuotias Salla Tampereelta astelee naimisiin espoolaisen Laurin, 30, kanssa. Lämmin ja määrätietoinen nainen tietää mitä haluaa, ja asiantuntijoiden mielestä se voisi olla huumorintajuinen ja ulospäinsuuntautunut erityisopettaja Lauri, jonka Kari Kanala määrittelee ”velikullaksi”.

– Molemmat haluavat lähteä syvällisiin keskusteluihin ja haluavat haastaa ja kasvaa ihmisinä. Salla kaipaa lisäksi miestä, joka pystyy myös johtamaan tilannetta, mutta hänellä on samalla voimakas tarve tulla kuulluksi, asiantuntijat pohtivat.

Asiantuntijoiden mukaan suhde saattaa vajota nopeasti todella syviin keskusteluihin, ja he toivovat, että Lauri voi tuoda suhteeseen keveyttä sarkasmillaan, jonka Salla toivon mukaan pystyy ottamaan vastaan.

– En voi sille mitään, mutta näen tässä välissä jo isoja punaisia sydämiä, huokaisee Tapani Alanen.

Haasteita voi tuoda Sallan nopeasti kiehahtavat tunteet ja temperamentti, kun taas Lauri myöntää joskus reagoivansa toisen suuttumukseen naurahtamalla.

Otto ja Assi

Ihmisten kanssa työskentelevä herkkä ja sosiaalinen Assi, 36, Helsingistä astelee avioon liikunnallisen, Valkeakoskella asuvan Oton, 36, kanssa, jossa asiantuntijat kuvaavat olevan ”syvää, pehmeää lämpöä”.

Kolme vuotta sitten Suomeen muuttanut Assi on asunut pitkään Saksassa, ja Otolla on puolestaan lapsi aiemmasta suhteesta.

– Kypsiä, tasapainoisia, turvallisia, nähneet elämää ja maailmaa, asiantuntijat perustelevat parivalintaa.

– En tiedä valmiimpaa paria! hihkaisee Hanna Myllymaa.

Ensimmäisen jakson loppupuolella parit valitsevat hääasut ja sormukset sekä kirjoittavat tuttuun tapaan tulevalle puolisolleen kirjeen, jonka he saavat lukea häiden aamuna.

Ensimmäisenä kirjeensä avaavat tahoillaan Assi ja Otto, joista jälkimmäisen kynäilemä pitkä kirjoitus saa Assin kaasot haukkomaan henkeään. Runollisessa kirjeessä Otto maalaa yksityiskohtaisen kuvan astelustaan alttarille ja kaikista kokemistaan tunnetiloista, huipennuksena vaimon näkeminen.

– Aivan ihana kirje! Otto on kyllä laittanut parastaan. Ei mikään ihan tavallinen rakkauskirje. Näkyy älykkyys, on sanavalmis, kosketuksissa omiin tunteisiin, naiset hehkuttavat porukalla.

Mukaan Otto on liittänyt kuvan tulevaa vaimoa varten tyhjennetystä vaatekaapista.

– Voi ei, miten liikuttavaa! Assi toteaa.

Ensitreffit alttarilla maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 30.8. klo 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Source Link is.fi