Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e9ec42c168e75ef01914438e2785ca12, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Teemu Selänne ryöpytti Jokerit ry:tä somessa – ”Käsi pystyyn ja erotkaa!” – Uutisalue

Teemu Selänne ryöpytti Jokerit ry:tä somessa – ”Käsi pystyyn ja erotkaa!”

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne kumppaneineen (Naurava Narri Oy) yritti pitkään päästä sopimukseen Jokerien liigahankeen pyörittämisestä. Heidän päämääränään oli saada Jokerit SM-liigaan jo kaudeksi 2023–24 uskottavalla kokonaissuunnitelmalla.

Jokerit ry päätyi kuitenkin valitsemaan neuvottelukumppanikseen toisen tahon, joka oli ry:n mukaan selkeästi parempi vaihtoehto kuin Naurava Narri.

Selänteen porukan tarjousta ry kuvaili torstaina julkaisemassan tiedotteessa ”merkittävästi huonommaksi sekä rahoituksen että hallin osalta ajatellen niin Jokereiden edustusjoukkuetta, junioritoimintaa kuin urheilullisia fasiliteetteja”.

Lue lisää: Jokerit ry astui esiin – ryöpyttää Selänteen porukan ehdotusta ja jatkaa salailua

Torstaina selvisi myös, että Jokerit ei voi palata liigaan ainakaan ennen kautta 2024–25, vaan sen ja muidenkin pitää hakea ensin vauhtia Mestiksestä.

SM-liigan osakkaat katsoivat parhaaksi rauhoittaa Jokerien ympärillä vellovan spekulaatiomyllyn juuri ennen kauden alkua.

Alun perin SM-liiga antoi lisenssihakemuksen takarajaksi lokakuun lopun, mutta sarja muutti mieltään ”moniulotteisten” syiden takia.

Luonnollisesti oman ryhmänsä suunnitelmien toimivuuteen uskonut Selänne kertoi jo aiemmin olleensa erittäin pettynyt siitä, ettei hänen ryhmänsä päässyt yhteisymmärrykseen Jokerit ry:n kanssa.

Selänne avautui torstai-iltana Twitterissä viime aikojen tapahtumista.

– Miten meni omasta mielestä @jokeritry hallitus? Teille kerrottiin 4kk miten pitäisi edetä ja tarjottiin mahdollisuus viedä tää maaliin, ei kelvannut, valitsitte toisen reitin, epäonnistuitte ja toiminnallanne laitoitte koko Jokerit tulevaisuuden vaaraan. Käsi pystyyn ja erotkaa! hän kirjoitti.

Source Link is.fi