Banner Before Header

Thor-tähti Chris Hemsworth teki yllättävän päätöksen ennen intiimiä kohtausta – saa ylistystä poikkeuksellisesta eleestään

Paraikaa elokuvateattereissa pyörivän Thor: Love and Thunder -elokuvan rakastavaisina nähdään muun muassa Chris Hemsworth ja Natalie Portman.

Portman kertoi hiljattain brittiläiselle Capital FM -radiokanavalle elokuvan tuotantovaiheista, ja kehui erityisesti vastanäyttelijänsä huomaavaisuutta ennen Thorin (Hemsworth) ja Jane Fosterin (Portman) suutelukohtausta.

Portman kertoo Hemsworthin valmistautuneen kohtaukseen pidättäytymällä lihansyönnistä – ainakin kuvausta edeltävän aamupäivän ajaksi.

Natalie Portman arvosti kollegansa elettä jättää liha lautaselle.

Kaksikon ruokavaliot ovat nimittäin kuin sinappi ja mansikkahillo: niillä ei ole mitään yhteistä. Portman on vegaani ja Hemsworth syö Portmanin sanojen mukaan ”lihaa kerran puolessa tunnissa”.

– Hän on niin mukava ihminen, Portman kehuu.

– En välitä muuten hänen ruokavaliostaan, mutta minusta tuo ele oli erittäin huomaavainen.

Myös toinen elokuvan näyttelijöistä, Tessa Thompson, yhtyi ylistämään Thor-tähden jalomielisyyttä:

– En edes tiennyt, että hän voi olla syömättä lihaa. Hän syö biisonia heti aamusta. Ele oli herttainen!

Hemsworthin kerrotaan tankanneen lihaa Thor-hahmoaan varten. Uskottavia lihaksia ei elokuvissa käytetyllä CGI-tekniikalla saa loihdittua.

Asiasta uutisoi Variety-media.

Thor: Love and Thunder sai ensi-iltansa Suomessa heinäkuussa. Se on jatko-osa vuoden 2017 elokuvalle Thor: Ragnarök ja jatkaa skandinaavisesta mytologiasta vaikuttuneen Marvel-yhtiön supersankarimaailman seikkailuja.

Muita sarjan elokuvia ovat Thor (2011) ja Thor: The Dark World (2013). Chris Hemsworth näyttelee kaikkien elokuvien pääosan. Natalie Portman nähdään Jane Fosterina kaikissa muissa paitsi vuoden 2017 Ragnarökissä.

Source Link is.fi