Banner Before Header

Timo Metsolan ja Jaakko Sinnemaan perustama Asuntosalkku suunnittelee listautumista

Vuokraustoimintaa harjoittava asuntosijoitusyhtiö Asuntosalkku suunnittelee listautumista Nasdaq Helsingin ylläpitämälle First North -markkinapaikalle.

Asuntosalkku kertoo olevansa Viron suurin markkinaehtoinen vuokranantaja ja Tallinnan vuokra-markkinoiden edelläkävijä. Yhtiön sijoitusstrategia keskittyy valikoituihin yksittäisiin asuntoihin omistusasuntotaloissa hyvillä sijainneilla Suomessa ja Tallinnassa.

Asuntosalkun tiedotteen mukaan listautumisen tavoitteena on mahdollistaa yhtiölle pääsy pääomamarkkinoille sekä omistuspohjan asteittainen laajeneminen. Pääsy pääomamarkkinoille vahvistaisi myös yhtiön kykyä toteuttaa kasvustrategiaansa.

Listautumista suunnitellaan niin kutsuttuna teknisenä listautumisena jolloin sen yhteydessä ei järjestettäisi osakeantia tai -myyntiä. Asuntosalkku odottaa listautumisen toteutuvan kesän 2022 kuluessa.

Asuntosalkun toimitusjohtaja on Jaakko Sinnemaa ja hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola. He ovat yhtiöidensä kautta myös Asuntosalkun keskeisiä omistajia.

Yhtiö omistaa 1 414 valmista asuntoa Suomessa ja 557 valmista asuntoa Tallinnassa. Niiden yhteenlaskettu käypä arvo oli maaliskuun lopussa 269,4 miljoonaa euroa.

Lue lisää: Vuokramarkkinoilla historiallinen käänne: Näillä konsteilla vanhan liiton vuokranantajakin pärjää uudessa tilanteessa

Lue lisää: Kiinteistönvälittäjien taksoissa isot erot – nämä asiat vaikuttavat hintaan

Source Link is.fi