Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_dbebcfb239c9ef38e11bf83a85f6eab8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Toni Kuusela kaatui dramaattisesti keihäspaikalla – kilpakumppani syytti pehmeää rataa katastrofistaan – Uutisalue

Toni Kuusela kaatui dramaattisesti keihäspaikalla – kilpakumppani syytti pehmeää rataa katastrofistaan

Miesten keihäskilpailu Espoon yleisurheiluillassa jäi vaisuksi. Voittoon riitti Toni Kuuselan 76,36 metrin kiskaisu.

Kuusela kaatui neljännen kierroksen vauhtijuoksussa pahannäköisesti ja näytti satuttavan jalkaansa. Hän pystyi kuitenkin jatkamaan kisan loppuun irvistellen.

Ensimmäistä 80 metrin ylitystään Espoossa hakenut Toni Keränen jäi toiseksi tuloksella 75,21. Rajusti pettynyt Keränen näytti puhelimestaan kuvaa heittopaikasta, jonka pinnoitteeseen piikkarit olivat raapineet pitkiä uria.

– Katastrofi. Rata oli pehmeä, enkä osannut heittää siinä ollenkaan, kun tuki luisti heitoissa kymmenen senttiä, Keränen ihmetteli.

– Pidemmälle olisi silti pitänyt heittää, pettynyt Keränen lisäsi.

Kuuselan mukaan radalla ei ollut vaikutusta hänen kaatumiseensa. Heikkoa tulosta hän perusteli tuntuman puutteella, joka johtuu syksyllä tehdyistä polvi- ja kyynärpääleikkauksista.

– Ei ole kunnosta kiinni, mutta ei osunut. Ei ollut oikein tuntumaa heittoon, eikä heitossa ole vielä jytinää, Kuusela sanoi.

– Siinä yhdessä heitossakin piikkari vain tökkäsi. Ei radalla ollut vaikutusta.

Oliver Helander on keihäässä Suomen tilastokärki tuloksella 80,36. Keränen on toisena ennätyksellään 79,38, ja Kuusela vahvisti asemaansa kolmantena.

Helander, Kuusela ja Tokion olympialaisissa kahdeksanneksi sijoittunut Lassi Etelätalo kilpailevat ensi tiistaina Paavo Nurmen kisoissa Turussa. Kisat välitetään suorana Ylen kanavilla.

Lue myös:

Naisten seipäässä käynnissä huima kilpailu – Yle seuraa Espoon yleisurheiluiltaa

Source Link yle.fi