Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4eb72a6f523da2da3f7e1c565274a158, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tosi-tv-tähti teki muodonmuutoksen, joka ällistyttää: käytti 66 000 euroa uuteen ulkonäköönsä – Uutisalue

Tosi-tv-tähti teki muodonmuutoksen, joka ällistyttää: käytti 66 000 euroa uuteen ulkonäköönsä

Tosi-tv-tähti Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin isä Sugar Bear Thompson on noussut tyttärensä rinnalla tunnetuksi kasvoksi Yhdysvalloissa. Nyt hän on kokenut todellisen muodonmuutoksen, kertoo muun muassa Today.

Thompsonin hampaat olivat aiemmin huonossa kunnossa. Nyt tosi-tv-tähti on korjannut hampaansa ja poseeraa varsin iloisen näköisenä uuden hymynsä kanssa.

Huomio, seuraavat kuvat voivat järkyttää herkimpiä!

Thompsonin hampaat olivat jo mätänemispisteessä, joten ne poistettiin. Hänelle asennettiin uudet, helmenvalkeat hammasproteesit. Thompsonin edustaja Gina Rodriguez kertoi, että operaatio maksoi noin 35 000 euroa.

Thompsonin kasvoihin pistettiin myös botoxia poistamaan silmänympärys- ja otsarypyt. Toimenpide maksoi noin 1 800 euroa. Lisäksi Thompsonille tehtiin hiustensiirto, joka maksoi noin 30 000 euroa. Yhteensä kaikki kauneusoperaatiot maksoivat siis reilut 66 000 euroa.

Tosi-tv-tähti Sugar Bear Thompsonin hampaat olivat järkyttävässä kunnossa.

Todayn mukaan ei ole varmuutta siitä, maksoiko Thompson operaatiot itse vai saiko hän ne lahjana mainostamista vastaan.

Thompson on itse ihastunut uuteen ulkomuotoonsa. Hän ei ennen hymyillyt juuri koskaan julkisuudessa hampaitaan paljastaen, mutta nyt virne on leveä.

– En voi lakata katsomasta itseäni peilistä. Olen kuin uusi mies, Thompson kertoi Todaylle tiedotteen välityksellä.

Sugar Bear Thompson on vaikuttunut uudesta hymystään.

Sugar Bear ei ole ainoa Täältä tulee Honey Boo Boo –tv-ohjelmasta tuttu, joka on ollut otsikoissa muodonmuutoksensa vuoksi.

Myös June ”Mama June” Shannon, Alanan äiti ja Sugar Bearin ex-partneri, kävi läpi suuren painonpudotusmatkan. Hän oli pitkään poissa julkisuudesta, mutta palasi parrasvaloihin maaliskuussa Mama June: Road to Redemption -tosi-tv-ohjelmassa.

Viime vuodet ovat olleet tv-tähdelle myrskyisää aikaa. Mama June kertoi aiemmin avoimesti huumeongelmastaan, jonka vuoksi tähden nuorin lapsi Alana ”Honey Boo Boo” Thompson, 15, muutti isosiskonsa luo asumaan.

Honey Boo Boo ja Mama June tulivat tunnetuksi tosi-tv-ohjelmastaan vuonna 2012.

Mama June kertoi Road to Redemption -ohjelmassa saaneensa elämänsä takaisin raiteilleen. Tosi-tv-tähti kuvaili toipumisen olevan pitkä prosessi ja koronapandemia mutkistaneen asioita entisestään.

Muutama vuosi sitten 135 kiloa laihduttanut Mama June myönsi, että hän lihoi kymmeniä kiloja raitistumisensa jälkeen. Myös miesystävä Geno Doak oli saanut varrelleen lisäkiloja.

– Olemme lihoneet muutamia kiloja. Minun painoni on noussut 27 kiloa, Geno on lihonut 45 kiloa, Mama June kertoi ohjelmassa.

People-lehti kertoi vuosi sitten maaliskuussa, että Mama June kirjautui vieroitushoitoon vuonna 2019. Sitä ennen tähti oli joutunut tekemisiin poliisin kanssa huumausaineiden hallussapidosta.

Lue lisää: Tosi-tv-tähti Mama June hassasi omaisuutensa huumeisiin ja lihoi 27 kiloa – perhe katkaisi välit kokonaan

Tosi-tv-tähti kertoi Road to Redemption -ohjelmassa, että raittius on parantanut merkittävästi hänen ja hänen perheensä välejä. Myös hänen ja puoliso Geno Doakin suhde voi paremmin kuin koskaan.

– Raittius on muuttanut parisuhteemme. Mielemme on kirkas ja olemme tutustuneet toisiimme uudelleen ilman päihteitä, Mama June sanoi.

Mama June (vas.) tapasi tyttärensä ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen viime vuonna. Kuvassa tyttäret Lauryn Efrid (Pumpkin), Jessica Shannon (Chubbs), Anna Cardwell (Chickadee) ja Alana Thompson (Honey Boo Boo) Laurynin vauvakutsuilla.

Mama June perheineen ponnahti tv-tähdiksi vuonna 2012 Täältä tulee Honey Boo Boo -sarjasta. Ohjelman jälkeen Mama June on tahkonnut sievoisen omaisuuden tv-esiintymisillään. Nyt omaisuus on huvennut, sillä tähti kertoi vuosi sitten Access Hollywoodille törsänneensä rahansa huumeisiin.

– Käytin liki miljoona dollaria huumeisiin vuoden aikana, hän sanoi.

Hän kuvaili rahan käytön olleen täysin holtitonta ja maksaneen diilerilleen kymmeniä tuhansia dollareita. Mama Junen mukaan käänteentekevä hetki oli se, kun hänet pidätettiin. Hän joutui valitsemaan, jatkaako sekoilua vai meneekö vieroitushoitoon.

– Kun menin vieroitushoitoon, minulla oli rahaa alle kaksi dollaria. Kun pääsin vieroituksesta, olin täysin varaton, Mama June sanoi Access Hollywoodille.

Source Link is.fi