Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_62e9cb613497979700bd80e7fd0042b4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Toto Wolff avautuu ankarasti Mercedeksen tuskasta – Uutisalue

Toto Wolff avautuu ankarasti Mercedeksen tuskasta

Viime vuosien kestomenestyjän Mercedeksen kausi F1-sarjassa on ollut vaisu. Mercedeksen kokenut tallipomo Toto Wolff, 50, tilittää Motorsport.com -sivustolle tiimin vaikeaa sesonkia.

Menestykseen tottunut Mercedes ei ole voittanut yhtäkään kilpailua tällä kaudella. MM-pisteissä tallin ajajista George Russell, 24, on viidentenä ja supertähti Lewis Hamilton, 37, kuudentena. Valmistajien MM-sarjassa Mercedes on kolmantena.

– Periaatteidesi, arvojesi ja hyvän hengen säilyttäminen – ja jatkuvasti parempaan pyrkiminen, kun saavut tyrmään…tässä kaudessa on enemmän aineksia kirjan kirjoittamiseen kuin kahdeksassa viime vuodessa yhteensä, Wolff maalaili Motorsport.comin mukaan.

Mercedes on joutunut tällä kaudella uudenlaiseen tilanteeseen.

Wolff ei osaa tarkalleen sanoa, mikä on mennyt mönkään tallin tämän kauden autossa.

– Onko renkaiden kanssa jotain sellaista perustavanlaatuista ongelmaa, jota emme ymmärrä ja kaikki muu on kunnossa? Vai sotkeeko automme aerodynamiikka kaiken, vai mekaaninen tasapaino? Tätä on niin vaikea palastella osiin ja määritellä, Wolff tilitti.

Wolffin mukaan talli ei halua kokonaan keskittyä jo ensi kauden ajokin kehittämiseen. Mercedes haluaisi voittaa myös tämän kauden autollaan, vaikka Wolff myöntää auliisti, ettei se ehkä ole maineikkaan tallin suurimpia luomuksia.

– En usko, että se menee aikoinaan parhaimmalle paikalle Mercedes-Benzin museossa Stuttgartissa.

Source Link is.fi