Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_45fd23b2f6c470584235bee9218c40e9, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
TPS koki karmean nöyryytyksen – päävalmentaja kertoi huolestuttavasta näystä aamulla – Uutisalue

TPS koki karmean nöyryytyksen – päävalmentaja kertoi huolestuttavasta näystä aamulla

Tommi Miettinen otti tappion kontolleen.

Keskiviikon SM-liigakierroksella nähtiin kauden suurinumeroisin voitto, kun KalPa kylvetti kotikentällään TPS:ää 9–1-lukemin.

KalPa aloitti ottelun vahvasti, kun se iski ottelun ensimmäisellä kympillä kolme maalia. Maalitehtailu jatkui kovana läpi ottelun.

Vierasjoukkue TPS:n päävalmentaja Tommi Miettinen nosti käden pystyyn lehdistötilaisuudessa.

– Toinen joukkue oli tehnyt valmistautumisen ja pelasi hyvää jääkiekkoa. Onnittelut siitä KalPalle, oli hyvä tänään, Miettinen aloitti ja jatkoi:

– Minä nostan käden pystyyn tästä. Minä epäonnistuin valmistamaan joukkueen tähän otteluun, viime kaudella KalPan penkin takana seissyt Miettinen totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Miettisen mukaan joukkueen tekeminen ei ollut parasta A-luokkaa aamujäillä, ja sama jatkui itse otteluun.

– Käytiin vetämässä aamujäät täällä, ja luokattoman surkeata tekemistä siinä jo. En puuttunut siihen. Luotin ja uskoin, että joukkue ymmärtää, mihinkä ollaan tulossa ja mitä ollaan tekemässä. Meillä oli kuitenkin hyviä pelejä alla. Se oli minun moka.

TPS on ollut kauden suurimmissa murskajaisissa nyt molempina osapuolina. Turkulaiset rummuttivat marraskuussa SaiPan lukemin 9–1, nyt lukemat kääntyivät TPS:ää vastaan.

TPS ja KalPa ovat runkosarjassa peräkkäisillä sijoilla 8. ja 9. Yhdeksäntenä oleva TPS on viisi pistettä savolaisnippua perässä kaksi ottelua enemmän pelanneena.

KalPa pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina, kun se kohtaa Lukon vieraskaukalossa. TPS isännöi lauantaina Tapparaa.

Source Link is.fi