Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7a7962d9ed8a976ed47a683df0c6848f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
TPS:n Tommi Miettinen latasi täyslaidallisen – Uutisalue

TPS:n Tommi Miettinen latasi täyslaidallisen

TPS:n päävalmentaja Tommi Miettinen avasi sanaisen arkkunsa Tapparalle kärsityn tappion jälkeen.

Tappara kaatoi TPS:n SM-liigan puolivälierien viidennessä kohtaamisessa kiirastorstaina lukemin 5–2 ja siirtyi sarjassa 3–2-johtoon.

Ottelun tuomaristolla riitti kiivaassa pudotuspelitaistossa töitä, ja pilli vislasi tiuhaan tahtiin. Tapparalle vihellettiin viisi kahden minuutin rangaistusta, TPS:lle kuusi ja yksi ulosajo.

Turkulaisten päävalmentaja Tommi Miettinen latasi täyslaidallisen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, kun häneltä kysyttiin jäähyjen runsaudesta.

– Nyt, kun sitä kysytään, niin vastataan. Tässähän on tietyt ihmiset koko loppukauden vinisseet ja vänisseet tuomarilinjasta, ja eikös se nyt ole sitten sitä, mitä on haettu, kun niitä vihelletään koko ajan, Miettinen pohti.

Miettinen viittasi kommentillaan todennäköisesti joihinkin kollegoihinsa, jotka ovat tämän kalenterivuoden aikana ottaneet kantaa tuomarilinjaan.

Kuopiolainen Miettinen katsoi keskiviikkona Ilveksen ja KalPan välisen ottelun, jossa jäähyaition ovi kävi niin ikään tiuhaan tahtiin.

KalPa sai neljä kahden minuutin rangaistusta, Ilves kuusi ja ulosajon.

– Eilen katsoin tv:stä kotisohvalta peliä, niin siellä tuli koko ajan jäähyjä, ja tässäkin tuli jatkuvasti. Ja tuli vielä sellainen olo, että molemmille olisi voitu viheltää vielä viisi lisää. Jos tämä on sitä mitä halutaan, niin sitten nyt se oli sitä. Minun mielestäni ihan liikaa jäähyjä, mutta se on minun mielipide, Miettinen pauhasi.

Runsaasta jäähysumasta huolimatta Miettinen ei sysännyt ottelun lopputulosta tuomariston ja tuomarilinjan niskaan.

– Me ollaan oltu nyt pudotuspeleissä ekaa kertaa tietyllä tapaa leveä joukkue, mutta tänään me ei sitä oltu. Meillä oli tänään kahden kerroksen väkeä. Annettiin liikaa kiekkoa pois ja menetettiin oma peli. Ei kovin hyvin pelattu tänään, Miettinen sanoi.

Ottelusarja on katkolla Tapparalle lauantaina Turussa.

Source Link is.fi