Banner Before Header

Trendi: Kova työtahti aiheutti Sara Siepille hurjat seuraukset: ”En muista paljoakaan viime vuodesta”

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, 31, kertoo Trendi-lehdessä aikuistumisesta ja itsearvostuksen löytymisestä.

Parisuhteissa Sieppi sanoo aiemmin olleensa miellyttäjä, joka on huolehtinut kumppanistaan ja luopunut itselleen tärkeistä asioista toisen takia. Myös ystävyyssuhteissa on ollut vaikea vetää rajoja.

Lopulta Sieppi huomasi, ettei voi kovin hyvin.

– En pystynyt nukahtamaan ja huomasin rytmihäiriöitä. Minusta tuli ärtyisä, enkä ollut enää hyvä ihminen. Tajusin, etten ole koskaan pysähtynyt ja nauttinut siitä, mitä olen saavuttanut, hän sanoo.

– En muista paljoakaan viime vuodesta. Jälkikäteen mietittynä se tuntuu tietysti hurjalta, Sieppi kertoo suuren työmäärän vaikutuksista vointiinsa.

Sara Sieppi tunnetaan myös suosittuna sosiaalisen median vaikuttajana.

Marraskuussa 2020 Sieppi kertoi väsymyksestään sosiaalisessa mediassa. Stressi alkoi purkautua itkuna, väsymyksenä ja ylivireytenä, kun Sieppi joutui koronakaranteeniin altistumisen takia.

– Olen tehnyt koko vuoden paljon hommia ilman vapaapäiviä lukuun ottamatta tammikuuta, niin ehkä tässä kroppa alkaa sanoa, että pitäisi vähän hellittää.

– Olen myös tosi usein ankara itselleni, enkä osaa arvostaa niitä juttuja, mitä oon saanut aikaan, vaan mietin jo seuraavaa. Mut oli vaan hullua huomata, että oon odottanut sellaista ”pakollista pysähtymistä”, mutta se kääntyikin ihan täysin mua vastaan. Mut huomenna tästä kotikuplasta ulos, niin ehkä se jeesaa, Sieppi kirjoitti.

Sara Sieppi on pysytellyt viime vuosina vaitonaisena seurusteluelämästään. Kesäkuussa hän vahvisti IS:lle seurustelevansa jalkapalloilija Pyry Soirin kanssa. Soiri, 27, debytoi maajoukkueessa vuonna 2017 ja hän oli myös osa Huuhkajien vuoden 2021 EM-kilpailuissa pelannutta historiallista kokoonpanoa.

Sieppi vahvisti pariskunnan pitäneen kaikessa hiljaisuudessa yhtä jo pidempään. Hän ei kuitenkaan halunnut kommentoida yksityiselämäänsä tai parisuhdettaan sen enempää.

Source Link is.fi