Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3b3c5e662b98fdc17c6b4feaa259a79e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
TTK:n keskeyttänyt Jarkko Niemi kertoi tunnelmiaan tv:ssä: ”Posttraumaattista” – Uutisalue

TTK:n keskeyttänyt Jarkko Niemi kertoi tunnelmiaan tv:ssä: ”Posttraumaattista”

Niemi kertoi, että tanssi on tullut uniin.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun sairastumisen takia keskeyttämään joutunut näyttelijä Jarkko Niemi kertoi tunnelmiaan sunnuntain suorassa lähetyksessä 19. marraskuuta.

Vaikka tanssitreenit ovat loppuneet, mieli ei ole aivan ymmärtänyt tilannetta.

– Olen herännyt paniikissa aamulla, että olen myöhässä treeneistä, Niemi kertoi suorassa tv-lähetyksessä.

Hän kertoi myös, että on käynyt kolmen aikaan yöllä unissaan läpi askelkuvioita.

– Ollut sellaista posttraumaattista, hän naureskeli.

– Mutta muuten tosi ok fiilis. Voisin olla tosi harmistunut, mutta päätin keskittyä siihen, mitä kaikkea saatiin aikaan. Olen keskittynyt hyvään.

Niemen opettaja Kia Lehmuskoski sanoi, että päällimmäinen tunne keskeytyksen jälkeen on harmitus, mutta tunnelma on silti hyvä.

Niemi sairasti ennen viime sunnuntain lähetystä flunssaa. Siitä huolimatta Niemi suoriutui suorasta lähetyksestä ja pääsi jatkoon. Olo kuitenkin huononi, ja maanantaiaamuna lääkäri määräsi näyttelijälle ainakin viikon mittaisen liikuntakiellon.

– Tällä hetkellä ei ole turvallista treenata kaikkea sillä lailla hyvin, nyt tarvitsee vain lepoa, jotta vältytään miltään vakavammalta jälkitaudilta. Ei saa nyt rasitusta tuottaa. Tosi ikävää, mutta terveys edellä pakko mennä, Niemi sanoi MTV:lle.

Niemen ja Lehmuskosken tilalle kilpailuun palasi Yeboyah.

Source Link is.fi