Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0cde7b88146c56d5a1111a12c0675450, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
TTK:sta pudonnut Alma Hätönen halusi tanssia haastavasta elämäntilanteesta huolimatta: ”Me puskettiin se läpi” – Uutisalue

TTK:sta pudonnut Alma Hätönen halusi tanssia haastavasta elämäntilanteesta huolimatta: ”Me puskettiin se läpi”

Sunnuntaisin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tanssipareista yksi pari joutuu lähtemään tanssilattialta. Tällä kertaa juontaja Alma Hätönen ja Aleksi Seppänen saivat vähiten yhteispisteitä ja oli heidän aikansa lähteä kilpailusta.

Hätönen oli putoamisen jälkeen rauhallisissa tunnelmissa.

– Oli se ihan odotettavissa, varsinkin niiden meidän pisteiden jälkeen. Olen todella kiitollinen tästä ajasta, mitä olen saanut Aleksin ja näiden tyyppien kanssa viettää, Hätönen kommentoi putoamisensa jälkeen.

Hätönen ja Seppänen saivat tuomareilta 18 pistettä. He olivat illan ainoa pari, joka sai alle kaksikymmentä pistettä.

Vaikka putoaminen ei sinällään harmita, olisi Hätönen halunnut vielä jatkaa kilpailussa mukana.

– Onneksi olemme saaneet jo tovin tässä tanssahdella, että tavallaan tuntuu, ettei kokemus jäänyt sillä tavalla kesken. Jos olisi aikaisemmin tippunut, niin sitten voisi olla eri fiilis.

Hätönen jaksoi hymyillä putoamisesta huolimatta.

Tiukka treeniaikataulu ja vaativa ohjelma tekivät myös tehtävänsä.

– Totta kai siinä ihminen muuttuu, kun tekee jotain ihan uutta asiaa joka päivä. Huomasi kehossa muutoksia, en ehkä osaa sanoa mitään tarkkaa. Tv-maailma itsessään on minulle kuitenkin tuttu muuten, se ei itsessään uutta ollut.

Ennen sunnuntain lähetystä Hätönen kertoi sosiaalisessa mediassa menneen viikon olleen hänen tähänastisen elämänsä rankin. Hätönen kertoi läheisen perheenjäsenensä tilanteen olevan todella vakava, joten juontaja on ravannut tanssitreenien ja Jorvin sairaalan välillä.

Rankan tilanteen vuoksi Hätönen ja Seppänen joutuivat jättämään viikolla yhdet treenit välistä.

– Tietenkin se vaikuttaa, kun on vaikea paikka. Sitä pyrkii keskittymään treenien aikana siihen tanssiin, mutta totta kai ne kummittelee ne asiat. Ei kukaan ole niin yli-ihminen, että pystyisi täysin sulkemaan niitä pois, Hätönen kertoo.

Hätönen ja Seppänen olisivat mahdollisesti voineet pitää kilpailusta taukoviikon Hätösen elämässä olevan tilanteen vuoksi. He halusivat kuitenkin tanssia.

– Se oli tärkeää, vaikka pisteet olivat huonot ja me tipuimme. Se oli minulle sellainen, että en luovuta. Me puskettiin se läpi ja se tanssi tuntui minusta hyvältä. Se oli tärkeä jotenkin tehdä, siitä huolimatta että lopputulema oli tämä.

Tähtiopettaja Seppänen nyökkäilee Hätösen vieressä.

Hätösen ja Seppäsen rumban teemana oli rohkeus.

Sunnuntain jakson teemana oli kilpailijoiden henkilökohtaiset tarinat. Hätösen tarinan teemana oli rohkeus.

– Rohkeus on kaikkea. Sellainen punainen lanka, joka kulkee elämän läpi. Vaikka olisi vaikeaa tai silloin kun pelottaa, niin ei luovuta vaan menee sitä kohti.

Rohkeutta vaati myös haastavaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun osallistuminen. Hätösen mukaan ohjelma toi mukanaan paljon yllätyksiä, sillä kaikki tunteet ja kokemukset olivat uusia.

– Ehkä meidän pisteet, ehkä ne yllätti aina välillä, Hätönen sanoo nauraen.

Alma Hätönen joutui jättämään tanssitreenit väliin haastavan elämäntilanteen vuoksi.

Tähtioppilaana Hätönen yllätti tähtiopettajansa Seppäsen monessa asiassa.

– Hauskalla tavalla, se ennalta-arvaamattomuus oli kyllä ihan omissa sfääreissään. Mitä siellä saattoi silloin tällöin tulla, Seppänen aloittaa.

– Joku ihan ylimääräinen askel tai pyörähdys jonnekin, Hätönen lisää.

Seppäsen mukaan rytmikin saattoi harjoituksissa yllättäen muuttua.

– Mutta joku versio sitä aina sunnuntaiksi saatiin kasaan ja suorissa lähetyksissä saattoi jopa mennä musiikkiinkin joku juttu. Tämä on kaikki kaikella rakkaudella, Seppänen vitsailee vakavana.

– Aleksi vaan on täysin lakoninen kaikessa kommunikaatiossa, Hätönen ja Seppänen virnuilevat.

Source Link is.fi