Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cb12be02c02eabc679166d95eff26986, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tubettajan käsittämätön investointi: Osti kolarissa romuttuneen auton yli 200 000 eurolla – Uutisalue

Tubettajan käsittämätön investointi: Osti kolarissa romuttuneen auton yli 200 000 eurolla

Englantilaisen jalkapallotähden romuttunut auto myytiin hulppealla summalla.

Brittiläinen somepersoona Mat Armstrong osti nettihuutokaupasta itselleen Rolls Roycen 184 000 punnalla, eli noin 215 000 eurolla.

Uutena vastaava vuoden 2023 Rolls Royce Wraith Mansory maksaa Britanniassa noin 700 000 puntaa, eli noin 820 000 euroa.

Armstrong sai autonsa halvalla, koska se oli romuttunut täysin kolarissa.

Kyse ei kuitenkaan ole mistä tahansa kolariautosta, vaan Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen tähtipelaajan Marcus Rashfordin autosta.

Rashford ajoi Rolls Roycellaan kolarin viime syyskuussa poistuessaan illalla Carringtonista, Unitedin harjoituskeskuksesta. Auto vahingoittui kolarissa, mutta Rashford ja kolarin toinen osapuoli selvisivät ilman vahinkoja.

Rashford pani auton huutokauppaan, ja Armstrong osti sen sieltä. Armstrong on Britanniassa tunnettu autoaiheisista Youtube-videoistaan, joissa hän ostaa autoja ja muokkaa niitä haluamansa kaltaisiksi. Hänellä on Youtubessa yli 2 miljoonaa tilaajaa. Parissa päivässä Rashfordin autosta julkaistua videoa on katsottu yli 4,4 miljoonaa kertaa.

Armstrong esittelee Rashfordin autoa yli 30 minuuttia pitkässä videossa. Siitä käy ilmi, miten dramaattisesti auto oli kolarissa romuttunut. Muun muassa sen keula on käytännössä täysin romuna.

Armstrong kertoo yllättyneensä miten huonossa kunnossa auto oli. Toisin kuin huutokauppasivulla sanottiin, auto ei lähtenyt käyntiin vaan Armstrong tarvitsi isänsä apua saadakseen sen käyntiin.

Hän aikoo kuitenkin korjata auton ja myydä sen eteenpäin.

Source Link is.fi