Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5d9d2c7dfac431d3968184ccca98ca00, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tuore UFC-mestari Jiri Prochazka sai fanit ja lajiväen hullaantumaan: ”Mitä hiivattia tapahtui?” – Uutisalue

Tuore UFC-mestari Jiri Prochazka sai fanit ja lajiväen hullaantumaan: ”Mitä hiivattia tapahtui?”

Vapaaottelun mahtiorganisaatio UFC sai uuden eurooppalaisen mestarin, kun tshekkiottelija Jiri Prochazka, 29, löi brasilialais-yhdysvaltalaisen Glover Teixeiran raskaan keskisarjan titteliottelussa varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa.

Kovasti suitsutusta keränneestä ottelusta ei puuttunut draamaa, sillä Prochazka sai Teixeiran ratkaisevaan kuristusotteeseen viimeisessä erässä vain 28 sekuntia ennen otteluajan päättymistä.

MMAJunkie-sivusto kertoo, että tuloskorttien mukaan Teixeira johti ottelua ja olisi luultavasti voittanut, jos olisi kestänyt viimeiset puoli minuuttia.

Sekä huima ottelu että tuore mestari Prochazka saivat valtavasti hehkutusta sosiaalisessa mediassa. Mestaruusottelua kuvailtiin klassikoksi.

– Mikä ottelu! Glover on peto! Ottelija Rafael dos Anjos hehkutti Twitterissä.

– Tämä on sota, arvioi entinen painija Henry Cejudo.

– Jiri on hurja mies! Hän ottaa riskejä, jotka maksavat hänelle, mutta juuri sen takia on mahdotonta vaihtaa kanavaa! Entinen UFC-ottelija Alan Jouban hekumoi.

Kamppailulajien ammattilaisten lisäksi myös fanit innostuivat ottelusta täysin rinnoin.

– Mitä ihmettä, tämä oli paras ottelu ikinä, mikä käänne! Vielä 30 sekuntia, niin Glover olisi luultavasti voittanut, yksi analysoi.

– Aloin melkein itkeä, mitä hiivattia tapahtui? Toinen ruoti.

Prochazka oli Singaporessa välillä myös ottavana osapuolena.

– Uskomatonta. Molemmat näyttivät olevan voittamassa ainakin 20 kertaa, eräs ihmetteli.

Singaporen UFC 275 -illan muissa otteluissa naisten kärpässarjassa tittelin haltija ja suuri ennakkosuosikki Valentina Shevtshenko piti pintansa, eikä luopunut mestaruusvyöstään. Brassi Taila Santos tarjosi kovan vastuksen, mutta Shevtshenko voitto tuomaripäätöksellä.

Odotetussa uusintaottelussa naisten korsisarjassa kiinalainen Zhang Weili tyrmäsi puolalaisen Joanna Jedrzejczykin uudelleen. Ottelu oli uusinta vuoden 2020 klassikkomatsista.

Lue lisää: Kuvat ja video: Joannan, 34, pää turposi täysin muodottomaksi – nyt raaka ottelu järjestetään uudelleen

Jedrzejczyk päätti ottelun jälkeen uransa vapaaottelijana.

Prochazka on noussut UFC:n huipulle raketin lailla. Tshekki pääsi mittelemään mestaruudesta vain kahden aiemman UFC-esiintymisen jälkeen.

Source Link is.fi