Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a01f5918a0b062cf3efaa49afb4a0f27, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Tv-juontajan salasuhde paljastui puolisolle karulla tavalla vessareissun aikana – Uutisalue

Tv-juontajan salasuhde paljastui puolisolle karulla tavalla vessareissun aikana

Suosittu brittijuontaja Stacey Dooley yökyläilee dokumenttisarjassaan kuin Maria Veitola konsanaan.

Tv-lehti arvioi: Millaista on aristokraattien elämä hulppeissa kartanoissa? Sitä lähtee selvittämään brittien oma Maria Veitola, toimittaja Stacey Dooley. Stacey Dooley yökylässä -sarjassa toimittaja selvittää, miten eri elämäntilanteissa olevat ihmiset elävät.

Avausjaksossa kolkutellaan siniveristen Arkwrightien perhekartanon portteja.

Perheellä on Warwickshiressä 365 hehtaarin tilukset, joissa kelpaa käyskennellä. Tuiki tavallisessa työläisperheessä kasvanut Dooley ei oikein tiedä mitä odottaa aristokraattiselta yökyläilyltä.

Hän tutkii silmät suurina antiikkihuonekaluja ja seinällä koreilevia arvotauluja. Yksi teos pomppaa kuitenkin tunnelmallisten maisemakuvien joukosta. Kartanonrouva Arabellan alastonkuva komeilee paraatipaikalla.

– Halusin tietää, millaista on poseerata alastomana, hän kuittaa häkeltyneelle Dooleylle.

Yökyläilevä toimittaja majoitetaan kartanon itäsiipeen, jossa hän pyörii eksyneenä.

– Ihan kuin olisin tullut murtovarkaisiin, silminnähden oman mukavuusalueensa ulkopuolella oleva Dooley vitsailee.

Kartanonrouvakin on pudonnut laskuista, kuinka monta makuuhuonetta talossa on.

– Muistaakseni 12. En ole aivan varma, hän tuumii.

Stacy Dooley (kesk.) yökyläilee aristokraattisen Arkwrightin perheen luona. Kuvassa Arabella (oik.), Johnnie, Harry ja Violet Arkwright. Kuva: Orange Smarty Ltd / Yle

Dooley kuuntelee hämmästyneenä, kuinka perheen teini-ikäinen Harry-poika kertoo, kuinka hänet lähetettiin yksityiskouluun 8-vuotiaana. Todella nuorena, Dooley ihmettelee, mutta saa kuulla, että se on aristokraattiperheissä ihan tavallista

Leppoisa keskustelu fasaani-illallisen ääressä saa synkemmän sävyn, kun puhe kääntyy rahaan. Dooley nostaa kissan pöydälle ja toteaa aristokraattien olevan etuoikeutettuja. Harva perhe elää yhtä hulppeissa puitteissa kuin he.

– Sellaista elämä on! Ei elämä ole reilua. Pärjääminen on geeneistä kiinni. Ei kaikkien tarvitse olla yhtä tyhmiä, kartanonrouvan äiti Mary Ann, 79, puhisee.

Kiperää aihetta käsitellään ohjelmassa lopulta vain pintapuolisesti. Dooleyn toivoisi haastavan isäntäperhettään enemmän ja sanovan suoraan, mitä mieltä hän on esimerkiksi törkeän hintaisista yksityiskouluista.

Dooley pääsee yökyläilyn aikana tutustumaan perheen hurvitteluihin, kuten kilparatsastukseen ja metsästykseen. Juontajan kestohymy varisee viimeistään siinä vaiheessa, kun suunnataan peribrittiläiseen yläluokan harrastukseen, kettujahtiin.

Kun Dooley pääsee kurkistamaan tarkemmin perheen elämään, hän huomaa, ettei aristokraatin elämä olekaan yhtä juhlaa. Tilukset perinyt Johnnie Arkwright kantaa suurta huolta tilan taloudesta. Hän teki perhekartanosta nähtävyyden, joka tuo tilalle tuloja ja työllistää paikallisia.

– Kun perin tilan, en uskonut, että meillä on varaa pitää sitä. Perintö oli siis kaksiteräinen miekka. Meillä ei ollut tuloja, joten olemme lainanneet miljoonia paikan kehittämiseen, hän kertoo.

Englantilainen toimittaja ja mediapersoona Stacey Dooley ponnahti julkisuuteen vuonna 2008 osallistuttuaan brittien Verta, hikeä ja tv-paitoja -ohjelman kuvauksiin. Dooley oli yksi pikamuotia suosivista nuorista, jotka matkustivat Intiaan katsomaan, missä oloissa vaatteita valmistetaan.

Siitä alkoi Dooleyn tv-ura, joka on vienyt mediapersoonan tutkimaan niin ihmiskauppaa, järjestäytynyttä rikollisuutta kuin valaanpyyntiäkin. Dooley on toisinaan joutunut kohun keskelle dokumenttiensa takia, mutta myös yksityiselämässä on kuohunut.

2018 Dooley voitti tanssiparinsa Kevin Cliftonin kanssa brittien Tanssii tähtien kanssa. Kisan aikana parivaljakko joutui romanssihuhujen pyörteisiin, josta kiusallista teki se, että Dooley oli varattu ja Clifton oli juuri eronnut vaimostaan.

Stacey Dooley voitti brittien Tanssii tähtien kanssa -kisan vuonna 2018 ja joutui valtavan kohun keskelle, kun hänen ja tanssinopettaja Kevin Cliftonin suhde paljastui. Kuva: Matrix

Tanssii tähtien kanssa -kisan jälkeen Dooleyn pitkäaikainen poikaystävä Sam Tucknott riensi brittimedian puheille ja tilitti, että Dooley oli jättänyt hänet tanssinopettajansa takia.

Petetty ja jätetty ex-rakas väitti, että juontajan salasuhde oli paljastunut tylyllä tavalla.

– Stacey oli vessassa ja minä pakkasin muuttolaatikoita. Näin, että hänen puhelimeensa kilahti viesti Kevin Cliftonilta. Siinä oli punainen sydän ja viestissä luki, että ”rakastan sinua”, Tucknott väitti.

Dooley joutui valtavaan pyöritykseen kolmiodraaman paljastuttua. Brittilehtien tietojen mukaan tilanne oli herättänyt närää myös Tanssii tähtien kanssa -kisan tuotannossa, jossa oltiin huolissaan, että suhdeskandaali tahraisi ohjelman maineen.

Tuotannon syväkurkut väittivät, että Kevin Cliftonin voittomahdollisuudet sabotoitiin seuraavalla kaudella, kun hänen parikseen laitettiin kuusikymppinen kilpailija, jonka uskottiin tippuvan kisasta jo alkumetreillä.

Stacey Dooley ja Kevin Clifton kuvattuna keväällä 2022. Kuva: Steve Vas

Dooleyn ja hänen tanssinopettajansa romanssi kesti kohun, ja tammikuussa 2023 heistä tuli pienen tyttövauvan vanhempia.

– He ovat elämäni rakkaus. En tiedä, miten olen näin onnekas, Dooley herkisteli Instagramissa.

Stacey Dooley yökylässä, Yle TV2 su 3.9. klo 22.30.

Source Link is.fi