Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8c493ea964114760467e2353d0dd16ba, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
UFC-tähden kasvot murjottiin pahasti – joutui turvautumaan erikoiseen hoitoon – Uutisalue

UFC-tähden kasvot murjottiin pahasti – joutui turvautumaan erikoiseen hoitoon

Vapaaottelija Michael Chandler kärsi kirvelevän tappion Justin Gaethjelle UFC-promootion kevytsarjan kamppailussa lauantaina.

Chandler, 35, hävisi ”verilöylyksi” kuvaillun ottelun kaikin tuomariäänin. Kamppailun jälkeen sekä Chandler että Gaethje, 32, vietiin sairaalaan tarkkailtavaksi.

Yhdysvaltalainen Chandler on päässyt jo pois sairaalahoidosta. Hän julkaisi hiljattain videon kotisohvaltaan, jossa hän toipui murjomisesta jäämaski kasvoillaan. Chandler jaksoi vitsailla adoptiopoikansa Hapin kanssa.

– Minun täytyy ilmoittaa sinulle, että isäsi teki joitain todella vääriä valintoja viime ottelussaan ja niiden seurauksena hänen kasvonsa ovat käytännössä tunnistamattomassa kunnossa.

– Paranemisprosessia nopeuttaakseni pidän tätä jäämaskia, jotta sinä poikani, näet minut paremmin hyvin pian.

– Rakastan sinua poika. Nähdään huipulla, Chandler veisteli.

Lue lisää: UFC:n supertähtien kohtaamisesta tuli ”järjetön verilöyly” – hävinnyt huikkasi medialle kaiken kiteyttäneen kommentin

Chandler on Bellator-promootion moninkertainen kevytsarjan mestari. Kamppailu Gaethjea vastaan oli hänen kolmas ottelunsa UFC-häkissä. Chandler on hävinnyt UFC-otteluistaan kaksi ja voittanut yhden.

Tältä Miichael Chandlerin kasvot näyttivät ottelun aikana viime viikonloppuna.

Koko ammattilaisurallaan Chandler on ottanut 22 voittoa ja kärsinyt seitsemän tappiota. Ennen vapaaottelua Chandler kilpaili vapaapainissa ja oli yksi Yhdysvaltojen yliopistosarjan parhaista painijoista.

Source Link is.fi