Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c7a15188b1d4446d197f88cf18b2efc0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Urheilulegenda jäi kotiin kuuden lapsensa kanssa ja järkyttyi – vaimo antaa tulla suorat sanat miehestään – Uutisalue

Urheilulegenda jäi kotiin kuuden lapsensa kanssa ja järkyttyi – vaimo antaa tulla suorat sanat miehestään

Tyson Furyn kädenlämpöisessä tosi-tv-sarjassa sankariksi nousee vaimo Paris Fury, joka tasapainottelee kuuden lapsensa, kotitöiden ja ailahtelevaisen miehensä kanssa.

Kamerat kuvaavat, kun maailman parhaimpana raskaansarjan nyrkkeilijänä pidetty Tyson Fury, 35, kumartuu poimimaan rottweilerinsa Cashin kakkaa lenkillä. Fury tuhahtaa vetäneensä ennen Wembleyn täyteen, mutta tätä on hänen nykyinen todellisuuteensa.

– Ennen hän oli maailman kuuluisin ihminen. 94 000 ihmistä huusi hänen nimeään. Nyt hän vain kuljeskelee Morecambessa tehden pikkutöitä. Se on ollut rankka paluu todellisuuteen, mutta sitä hän halusi, vaimo Paris Fury, 32, toteaa.

He molemmat ovat Netflixin uuden tosi-tv-sarjan Tyson Fury perheen parissa päätähtiä. Sarjassa nähdään, kuinka Fury yrittää selviytyä eläköitymisensä jälkeen uudesta arjestaan vaimonsa ja kuuden lapsensa Venezuelan, Prince John Jamesin, Prince Tyson II:n, Valencian, Prince Adonia Amaziahin ja Athenan kanssa Englannissa.

Sarjaa kuvattiin viime vuonna. Jo pari viikkoa kuvausten alkamisesta Fury halusi Independent-lehden mukaan keskeyttää koko tuotannon, muttei päässyt irtautumaan sopimuksesta. Sittemmin Fury on perunut eläköitymisensä ja palaamassa ottelemaan kamerunilais-ranskalaista Francis Ngannouta vastaan Saudi-Arabiassa lokakuussa. Perheeseen on myös tulossa seitsemäs lapsi.

Lue lisää: Tyson Fury latasi lohduttoman arvion Robert Heleniuksesta – nosti esiin vuosien takaisen turpasaunan

Tyson Fury sanoo vanhemmaksi tulon olevan kallisarvoinen asia. – Mitä sitten saavuttaakin elämässä – kun se on poissa – perhe on tallella. Siksi suurin saavutukseni ovatkin vaimoni ja lapseni. Kuva: Netflix

Kiertolaisiin kuuluvat Furyt tapasivat toisensa, kun Paris oli 16-vuotias. Sarjassa seurataan myös Love Island UK -sarjasta toisensa löytäneiden Tysonin velipuolen Tommy Furyn ja tämän avovaimon Molly-Mae Haguen yhteistä elämää sekä Tysonin ja Tommyn varsin persoonallista isää John Furya.

– Furyn sukuun liittyminen on varmasti hieman pelottavaa. Kaksimetriset jättiläiset kävelevät ympäriinsä kuin ei mitään, Paris Fury kommentoi kameroille.

Kotielämä ei tunnu sopivan Tyson Furylle, joka on tottunut kiertämään kehiä ja maailmaa. Hän kuvailee elämänsä nyrkkeillen olleen helpompaa ja stressittömämpää kuin perheen kanssa kotona oleminen.

Suorasukainen Paris Fury, 32, kokee välillä Tysonin olevan lapsia vaikeampi.

– On helpompaa saada turpaan mestareilta kuin olla kotona koko päivän.

– Ajattelin, että joisin eläkkeellä olutta joka päivä ja pelaisin golfia ja tekisin, mitä haluan. Olenkin kiireisempi nyt kuin ennen, hän tuhahtaa.

Fury ramppaa ympäriinsä kuin rokkari Ozzy Osbourne julkkisten tosi-tv-buumin aloittaneessa The Osbournes -sarjassaan (2002–2005) konsanaan. Yhtä legendaariseksi Tyson Fury perheen parissa -tuotos ei yllä kuin Osbournen klaanin tarina, vaan sarjasta jää kädenlämpöinen maku.

Furyjen sankariksi ja sarjan mielenkiintoisimmaksi hahmoksi nousee Paris-vaimo, joka pyörittää kuuden lapsen taloutta ja tasapainottelee miehensä mielialojen kanssa. Tyson Fury on puhunut avoimesti alkoholi- ja mielenterveysongelmistaan.

Hänen elämänhallintansa lipesi vuonna 2015, kun hän oli voittanut mestaruusottelussa ukrainalaislegenda Vladimir Klitshkon. Fury lihoi 180-kiloiseksi ja oli ottelematta lähes kolme vuotta.

Tyson Fury voitti MM-vyön Vladimir Klitshkolta vuonna 2015. Kuva: Netflix

– On ollut sumeita hetkiä. Ajattelin joutuvani pehmustettuun huoneeseen sekopäisenä. Tilanne oli niin paha, etten halunnut elää vaikka minulla on perhe ja paljon elämisen arvoista, Tyson Fury tunnustaa sarjassa.

Hän sai diagnoosin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä 2017.

– On helpompaa saada turpaan mestareilta kuin olla kotona koko päivän, Tyson Fury sanoo. Kuva: Netflix

Vaimo-Paris kuvailee, ettei Tysonia saa mukautumaan tavalliseen arkeen.

– On vaikea elää normaalielämää, kun hän on allapäin tai on innoissaan, ja sitten mieliala laskee nopeasti. Ajattelen välillä, että hän on lapsia pahempi. Se on rankkaa ja käy hermoilleni, mutta rakastan häntä. Minun on vain pitänyt hyväksyä tämä kaikki.

Poikaansa itsekin valmentanut John Fury elelee irlantilaisten kiertolaisten elämää ja pitää huolta kunnostaan. Värikkäitä sanakäänteitä viljelevä Fury istui neljä vuotta vankilassa raa’an katutappelun jälkeen. Hän vapautui 2015.

Lue lisää: Tyson Fury puhuu uutuuskirjassa pysäyttävästä puhelusta – vaimolla oli järkyttävää kerrottavaa heidän pienestä lapsestaan

Tysonin isä John Fury tunnetaan valmennusuransa ohella värikkäästä kielenkäytöstä ja katutappeluista, joista yksi vei hänet vuosiksi vankilaan. Kuva: MVPhotos

– Tysonillahan on kaikkea, on mainetta ja rahaa. Mutta kun mielenterveys rakoilee, ei ole mitään. Kaiken keskeltäkin voi romahtaa pimeyteen. Hänen perheensä tehtävänä on varmistaa, ettei niin käy, isä muistuttaa.

Tyson Fury perheen parissa -sarja esitetään Netflixissä.

Source Link is.fi