Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a92f80519063d7155d10507e8d64e216, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Urheilulehti: Onko Oliver Helander ”väläyttäjä” vai onko hänestä Suomen keihäänheiton pelastajaksi? – Uutisalue

Urheilulehti: Onko Oliver Helander ”väläyttäjä” vai onko hänestä Suomen keihäänheiton pelastajaksi?

Oliver Helanderin lähes 90 metrinen mahtiheitto nosti hänet suomalaisen yleisurheilun kuumimmaksi puheenaiheeksi. Oliko jymykiskaisu taas vain yksittäinen suonenveto, jollaisia Helanderilta on nähty ennenkin, vai onko keihäslupaus viimein matkalla arvokisamitaleille? Ainakin heittämisessä on tapahtunut muutoksia Tero Pitkämäen alaisuudessa.

Miksi urheilumaailman on paikoin yhä niin vaikea kohdata seksuaalivähemmistöjä? Entä miten sukupuoltaan korjaavien asema kilpaurheilussa tulisi ratkaista?

Rafael Nadalin uskomattomat saavutukset Ranskan avoimissa kuuluvat urheiluhistorian kovimpien suoritusten kärkipäähän. Miten hän voi olla pysäyttämätön vielä 36-vuotiaana ja vaivaisenakin?

Virkamiesasenne, kotikentättömyys ja vaillinaiset harjoitusolosuhteet ovat saaneet mestari Manse PP:n kauden käynnistymään yskähdellen. Kriisipuheet ovat kuitenkin ylimitoitettuja, sillä peliään parantava tähtisikermä on tottunut ratkomaan haasteita.

Joe Sakic johti pelaajana Coloradon kahteen Stanley Cupiin. Nyt hän on noussut myös GM:nä NHL:n parhaaksi.

Peliuraansa Pohjois-Amerikassa jatkava Juventus-ikoni Giorgio Chiellini, 37, on antanut kasvonsa jalkapallon ajattomille perusperiaatteille ja alkanut jo valmistautua kentän ulkopuolisiin työtehtäviinsä.

Hongan viime kausi oli surkea. Seura osoitti kuitenkin ensin poikkeuksellista kärsivällisyyttä ja sen jälkeen tarpeellista rohkeutta. Niiden satoa korjataan nyt.

Source Link is.fi