Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1bd1a633591d9b72902965f41b25806d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Urheilulehti: Voittamaton Tyson Fury käy elämänsä suurinta taistoa kehän ulkopuolella – Uutisalue

Urheilulehti: Voittamaton Tyson Fury käy elämänsä suurinta taistoa kehän ulkopuolella

Tuoreessa lehdessä otetaan vastaan myös alkavat koripallo- ja lentopallokaudet.

Tämän viikon Urheilulehden kannessa komeilee nyrkkeilyn supertähti Tyson Fury. Raskaan sarjan maailmanmestari ei ole kohdannut voittajaansa nyrkkeilykehässä. Kamppailussa mielenterveyden demoneja vastaan hän on jäänyt useasti alakynteen.

Topias Palmi pelasi uransa parhaan kauden ulkomailla, mutta sanoo siirron Kauhajoelle olevan selkeästi askel ylöspäin. Romaniassa pitsakuski häiritsi naisystävä Reetta Hurskeen EM-kultajuoksun seuraamista.

Hurrikaani-Loimaan sanavalmis päävalmentaja Olli Kuoksa on tunnettu nuorten kehittäjinä, mutta uudessa pestissään hänen odotetaan nostavan joukkueensa mestaruustaistoon.

Henkilöjuttujen lisäksi koripallo- ja lentopallokausien alkua juhlistetaan analyysein.

Suomalaista jääkiekkoa käsitellään lehdessä kahden ison jutun verran. Vaasan Sportin Atro Leppänen, 24, on kulkenut eriskummallisen reitin alasarjojen kautta SM-liigan komeetaksi.

Mikko Saarni on häärännyt jääkiekon taustalla jo pitkään, mutta suurelle yleisölle Jokerien tuore johtaja on mysteerimies. Nyt hän kertoo suunnitelmistaan Suomen huipulle paluuta tavoittavalle seuralle.

Superpesiskausi 2023 päättyi altavastaajien kultajuhliin. Urheilulehti valitsi pesäpallokauden onnistujat ja pettymykset. Naisten ottelujen yleisömäärät ihastuttavat. Häirintätapaukset jättivät ikävän sivumaun kaudesta.

Jamie Hopcutt on ollut nostamassa Östersundia Ruotsin neljänneltä sarjatasolta Euroopan liigaan, pelannut vuosia Graham Potterin alaisuudessa ja kokenut ilmahälytykset Israelissa. Nyt hän yrittää pitää IFK Mariehamnin Veikkausliigassa.

Source Link is.fi