Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_88c2e1a56ce8d2b8bcd24de001a1efda, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Uutta tietoa tuhoisan silta­turman aiheuttaneesta aluksesta – Uutisalue

Uutta tietoa tuhoisan silta­turman aiheuttaneesta aluksesta

Siltaturman jäljiltä on edelleen kateissa kuusi ihmistä, joiden uskotaan kuolleen.

Yhdysvaltain Baltimoren siltaturman aiheuttanut rahtialus oli tarkistettu viime vuonna kahteen otteeseen, kertovat Singaporen merenkulku- ja satamaviranomaiset (MPA). Laivan rakenteet ja merenkulkua varten vaadittavat todistukset olivat tarkastuksissa kunnossa.

Aluksen polttoaineensyöttöä valvovassa mittaristossa todettiin vikaa viime kesänä, minkä jälkeen vika korjattiin.

Yhdysvaltalaisviranomaisten mukaan alus menetti ohjattavuutensa ja ajautui päin siltaa. Laiva pudotti ankkurinsa yrittäessään hidastaa vauhtia, ja alukselta soitettiin hätäpuhelu viranomaisille.

Siltaturman jäljiltä on edelleen kateissa kuusi ihmistä. Viranomaiset ovat keskeyttäneet heidän etsintänsä. Kateissa olevien uskotaan kuolleen.

Noin 300 metriä pitkä alus oli juuri lähtenyt Baltimoren satamasta täydessä konttilastissa kohti Sri Lankaa, kun onnettomuus tapahtui.

Source Link is.fi