Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_4de3e7e9f350fa54adc94c7bf2acfd37, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Vaalipäivä eskaloitui Malmilla – ”Tuli kopin kanssa rymisten lattialle” | Verkkouutiset – Uutisalue

Vaalipäivä eskaloitui Malmilla – ”Tuli kopin kanssa rymisten lattialle” | Verkkouutiset

Vaalipäivä on pääosin sujunut rauhallisissa merkeissä. Ilta-Sanomien toimittaja Mikko Marttinen kertoo kuitenkin X-viestissään Helsingin Malmilla sijaitsevalla äänestyspaikalla tapahtuneesta välikohtauksesta, joka vaati lopulta ambulanssin paikalle kutsumista.

Tilanne alkoi, kuin päihtynyt henkilö saapui äänestyspaikalle äänestämään. Äänestäjän humalatilasta johtuen äänestämisestä ei kuitenkaan meinannut tulla mitään. Ensin äänestäjä sammui äänestyspaikan vessaan, tämän jälkeen äänestyskoppiin.

Lopulta äänestäjä onnistui kaatamaan koko äänestyskopin.

– Tuli kopin kanssa rymisten lattialle, Marttinen kertoo.

Äänestäjä loukkaantui rytäkässä sen verran, että paikalle täytyi kutsua ambulanssi. Marttisen mukaan äänestäjä makasi huuli revenneenä tajuttomana verilammikossa.

Toimittaja kertoo, että äänestäjä ei tilanteessa ehtinyt viemään äänestyslappuaan vaaliuurnaan. Kaatumisen jälkeenkin hän kuitenkin kuvitteli äänestäneensä onnistuneesti.

– En tohtinut kertoa, että homma ei mennyt maaliin asti, Marttinen toteaa viestissään.