Banner Before Header

Vaarallinen tilanne Huuhkajien pelissä: Richard Jensen oli saada soihdusta päähän – ”Vasta sen jälkeen huomasin, että se oli aika lähellä”

Bukarestissa pelattu Romanian ja Suomen välinen jalkapallokamppailu keskeytyi ensimmäisellä puoliajalla, kun romanialaisfanit alkoivat heittää soihtuja kentälle.

Ottelu oli keskeytyksissä useita minuutteja, kunnes palaneet soihdut saatiin siivottua kentältä. Yle Urheilun asiantuntija Antti Pohjan mukaan yksi soihduista lensi lähelle Huuhkajien pelaajaa Richard Jenseniä.

– Ei tuossa ole järjen kanssa enää mitään tekemistä. Kun puolen metrin päähän pelaajasta lentää palava soihtu, ollaan riskirajoilla, Pohja kauhisteli.

Jensen suhtautui ottelun jälkeisessä haastattelussa vaaralliseen tilanteeseen viileästi.

– Vasta sen jälkeen huomasin, että se oli aika lähellä. Se olisi voinut osua, mutta onneksi ei kuitenkaan, toisen A-maaottelunsa pelannut Jensen totesi.

Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Jensen sanoi törmänneensä seurajoukkueensa Roda JC:n peleissä silloin tällöin fanaattisiin kannattajiin.

– Silloin tällöin, mutta onhan se aikamoista, että matsi pitää stopata hetkeksi. Valitettavasti aina välillä sellaisia tulee. Pitää vaan keskittyä omaan tekemiseen, puolustaja kiteytti.

Huuhkajat hävisi Romanialle 0–1. Suomen seuraava peli on jo tiistaina vieraissa Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Suora lähetys pelistä nähdään Yle Areenassa ja TV2:ssa klo 21.15.

Lue myös:

Huuhkajille ensimmäinen tappio Kansojen liigassa – maalipaikkojen tuhlailu kostautui Romaniaa vastaan

Romania kaatoi Suomen 1–0, Huuhkajat manasivat hukattuja paikkoja – katso kohokohdat

Source Link yle.fi