Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_21cde3369e49e64aac6bd21e7d83654d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Vaasan Sportin pomo vaihtuu välittömästi – Uutisalue

Vaasan Sportin pomo vaihtuu välittömästi

Tomas Kurtén siirtyi muihin tehtäviin, ja Jonne Kemppainen otti vetovastuun.

Jääkiekon Liigassa pelaavan Vaasan Sportin toimitusjohtaja vaihtuu. Hockey Team Vaasan Sport Oy:n toimitusjohtaja Tomas Kurtén väistyy, ja uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Sportin markkinointijohtaja Jonne Kemppainen.

Sportia vuodesta 2016 johtanut Kurtén, 59, siirtyy organisaatiossa liiketoiminnan asiantuntijan tehtävään. Kemppainen aloitti uudessa tehtävässään tänään maanantaina.

– Kulunut vuosi on ollut itselleni todella opettavainen. On ollut hienoa päästä tutustumaan tähän ainutlaatuiseen, sekä intohimoiseen yhteisöön. Tämä kausi on osoittanut Sportilla olevan iso asema maakunnassa ja koko Länsi-Suomen urheilukentässä. Tämän vuoden oppien pohjalta on hyvä jatkaa seuran kehitystyötä, Kemppainen kommentoi Sportin tiedotteessa.

Vaasan Sport aloittaa lisäksi osakeannin.

– Osakeanti on luonnollinen jatkumo tämän vuoden kehitykselle. Uutta pääomaa tarvitaan nyt kun haluamme jatkaa panostuksia urheilu- ja liiketoiminnan kehittämiseen, Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen totesi tiedotteessa.

Sport on Liigassa sijalla 12 kahden pisteen päässä pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle oikeuttavasta kymmenennestä sijasta. Joukkueella on pelaamatta viisi ottelua runkosarjassa.

Source Link is.fi