Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8aabff2508803074d764165fe46a4bb8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Valmentajan epäillään murhanneen kokonaisen perheen Australiassa – Uutisalue

Valmentajan epäillään murhanneen kokonaisen perheen Australiassa

49-vuotiasta miestä epäillään kolmesta murhasta Sydneyssä.

Kamppailulajien opettajan epäillään tappaneen perheenäidin ja 7-vuotiaan pojan omistamassaan taekwondo-koulussa Australian Sydneyssä maanantai-iltana. Poliisin mukaan tämän jälkeen mies ajoi murhatun naisen autolla Baulkham Hillsin kaupunginosaan ja puukotti murhatun pojan isän hengiltä, kertoo The Guardian.

Samana iltana murhista epäilty mies meni sairaalaan Sydneyssä. Hänellä oli puukotus- ja viiltohaavoja rinnassa, vatsassa ja käsivarsissa.

Myöhemmin mies kertoi poliisille saaneensa haavat jouduttuaan hyökkäyksen kohteeksi supermarketin parkkihallissa. Poliisi ei ole voinut vahvistaa väitettä.

Mies joutui leikkaukseen, ja hän on edelleen sairaalassa poliisin valvonnassa.

Mies pidätettiin tiistaina, kun ruumiit löytyivät. Kaikki uhrit olivat Etelä-Korean kansalaisia. Miestä syytettiin keskiviikkona kolmesta murhasta.

Poliisilla ei ole vielä tietoa motiivista.

Source Link is.fi