Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_05fe585f5854dac651ee761918ba7a6f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Valtteri Bottaksen F1-auto sai täysin uuden ilmeen – uskomaton yhdennäköisyys Disney-hahmoon villitsee – Uutisalue

Valtteri Bottaksen F1-auto sai täysin uuden ilmeen – uskomaton yhdennäköisyys Disney-hahmoon villitsee

Valtteri Bottaksen edustama F1-talli Alfa Romeo esitteli torstaina uuden kuosinsa.

Punavalkoinen kilpuri saa tulevana viikonloppuna Azerbaidzhanissa kylkeensä kolmannenkin värin: vihreän.

Alfa Romeon verkkosivujen mukaan F1-kärryn vihreä raita on ”päännyökkäys” automerkin uudelle Tonale-mallille, joka lanseerattiin hiljattain samassa värissä. Yhtäällä sillä halutaan myös ilmentää vastuullisuuden ja kestävän kehityksen arvoja, joita Alfa Romeo kertoo painottavansa liiketoiminnassaan.

Lienee selvää, että punaisen, valkoisen ja vihreän yhdistelmällä viitataan Alfa Romeon italialaisuuteen, vaikka tallin päämaja Sveitsissä sijaitseekin.

Tallin someseuraajat tuntuvat ihastuneen kilpurin uuteen ilmeeseen. Kommenttikenttä on tupaten täynnä toinen toistaan ylistävämpiä ensireaktioita.

– Onpa se kaunis!

– Tätä on odotettu.

Lukuisat fanit ovat huomanneet, että Alfa Romeo näyttää tulevana viikonloppuna aivan Disneyn Autot-elokuvien suosikkihahmolta Fransesco Bernoullilta.

Bakun katuradalla ajetaan aika-ajot lauantaina ja kisa sunnuntaina.

– On elintärkeää, että saamme ehjän viikonlopun ilman ongelmia. Olemme suoriutuneet tähän mennessä hyvin, vaikka monet perjantait ovat olleet haasteiden sävyttämiä. Jos niitä ei nyt ilmene, saatamme vihdoin nähdä automme täyden potentiaalin, Bottas herkutteli Formula1:n ennakkohaastattelussa.

Suomalaiskuski on kerännyt alkukaudella 40 MM-pistettä.

Source Link is.fi